Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Höjdpunkter från omdömen
Trots att...

....maten inte var den mest exklusiva, så hade vi, tillsammans med våra vänner, en härlig dag i ... läs mer

Omdömet skrevs 3 juni 2018
Curt F
,
Göteborg, Sverige
Läs alla 171 omdömen
166
Alla bilder (166)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt76 %
  • Mycket bra16 %
  • Medel4 %
  • Dåligt2 %
  • Hemskt2 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
8 °
1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via dei Velluti 18/20 r, 50125, Florens, Italien
Pitti
Webbplats
+39 055 217672
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Florens
från 151,20 US$
Mer information
från 122,10 US$
Mer information
från 87,20 US$
Mer information
från 107,00 US$
Mer information
Omdömen (171)
Filtrera omdömen
63 resultat
Medlemsbetyg
48
9
1
1
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
48
9
1
1
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 63 omdömen
Omdömet skrevs 3 juni 2018

....maten inte var den mest exklusiva, så hade vi, tillsammans med våra vänner, en härlig dag i torsdags med besök på marknaden, matlagning med hjälp av en mycket kunnig och trevlig kock.

Tack Curt F
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 6 dagar sedan

Min man och jag tog en matlagningskurs här och det var jättebra! ! Vi bokade det genom Artviva. Det var en liten grupp (bara oss och en annan man). Vi hade en bra tid med vår lärare Niccolo! ! Han lärde oss utan att överväldiga...oss! Vi gjorde eggplant caprese, smör & salvia ravioli, kyckling cacciatore och tiramasu! Det tog cirka 3 timmar vilket var den perfekta tiden! När vi slutade göra maten satt vi ner med en flaska vin och serverades den måltid som vi hade gjort! Det var en stor upplevelse och jag önskar att vi kunde ha gjort ett par mer för att lära oss mer! !Mer

InTavola, In Tavola Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade för 2 dagar sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 augusti 2018

Min familj och jag njöt verkligen av den här upplevelsen av att göra auberginen, kyckling, tiramisu, och ravioli. Ingen matlagning erfarenhet behövs ej, bara visa upp sig och har en fantastisk tid.Mer

InTavola, In Tavola Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 juni 2018 från mobil enhet

Min hustru och jag deltog i en matlagningskurs i november offseason, och det var underbart! Vi lärt oss värdefulla kunskaper och information om toskanska rätter. Vi gjorde italienska recept på köttfärslimpa, bruschetta, färsk pasta, och en enkel tomatsås. Vi gjorde också panne cotta. Vi har...sedan gjorde flera av recepten på hemmaplan och för vänner och familj. Rekommenderar starkt!Mer

InTavola, Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 28 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 juni 2018

Ärligt talat, vi bokade detta eftersom någon annanstans rekommenderade det, och det verkade passande. Men kollektivt det var en av de bästa upplevelser. Vi inbokade på en station tillsammans och det fanns flera stationer alla kör under samma kock. Han var FANTASTISK! En bra lärare,...underhållande och en fantastisk kock. . . Vi kunde inte ha bett om bättre. Maten var god. Det enda vi skulle ha lagt till var mer än ett gemensamt flaska vin per bord, och vissa knapra djupa tallskogar i kokningen eftersom vi var svältande vid den tid maten var klar och utmattade av tiden vi var gjort äta.Mer

InTavola, Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 april 2018

Eftersom Italien är känd för dess mat jag tror att vi förväntade oss mer. Den bruschetta, den pasta, den sås och den liksom panna cotta cotta var alla bara ok. Och det fanns inte en hel del att äta så antingen middag var tvungna att...komma så tidigt som möjligt. Trevlig värd, den matlagning och recept var intetsägande.Mer

InTavola, Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 april 2018

Om du vill ta en äkta matlagningskurs i Italien, i Tavola är detta platsen att göra det! ! ! De lär ut hur du får använda hand rullade maten, pasta, och då får du att äta den goda maten du har skapat! Det var en...mycket rolig, avslappnad atmosfär, och alla som jobbar där är utmärkt! Bra kväll. Jag rekommenderar starkt i Tavola för en rolig, italienska kväll! ! !Mer

InTavola, In Tavola Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 9 april 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 september 2017

Min recension finnas inte baserat på en enda klass - jag deltog i sju separata klasser, så jag har en ganska bred spännvidd för min recension. Det är viktigt att påpeka är att dessa klasser är en form av underhållning. Om din fantasy är att...närvara vid och på något sätt lämna ett enda matlagningskurs med kocken - niva färdigheter, du lämnar besviken. Men om du letar efter den möjlighet att hjälpa till med och betraktar den förberedelse av en italiensk måltid, tillverkad av repa med under säsongen färska ingredienser, och att lär dig säkerhetstips och trick en erfaren kock du lämnar nöjda med upplevelsen. Om du välkommen den möjlighet till (bokstavligen) paus bröd med människor från alla över den globe, och du inte är villig att engagera sig i middag konversation, du kommer att lämna en känsla som du fick så mycket mer än ett öppet kök läxa och en måltid. I min erfarenhet, den grupper för varje klass kan vara stor, eller de kan vara små (eller var som helst i mellan) . Oavsett storleken av koncernen, kvaliteten på undervisningen och möjligheten för hand - på deltagandet var sådan varje gång. Den enda variabel i klasserna jag deltog var den nivå av ansträngning att deltagarna gjort för att vara delaktiga i processen. Vissa grupper var super interaktiva och engagerade i varandra, och vissa deltagare väljer att hålla kvar för sig själva och delta i mindre utsträckning med andra deltagare. Jag betvivlar inte att de människor som höll oss till själva hade betydligt mindre roligt. De av oss som hoppade i och fick våra händer i den ingredienser hade en mycket bättre upplevelse än de som stod tillbaka och man observerat. Vissa recensenter inte gillade att äta i i vinkällaren. Jag tyckte att vinkällare att vara mycket charmiga och betydligt kallare än viktigaste nivå. Vissa recensenter inte gillade hur långsamt vid måltiden serverades, men jag tyckte den service som ska helt i överensstämmelse med sätt måltider serverades i ens the finest Italian restauranger. Måltider är inte bara om mat, de är också om företaget och konversation. Jag skulle ha varit så besviken om de måltiden hade varit snabbt serverad och jag saknade chansen att träffa och prata med så många mycket intressanta människor! Jag älskade min erfarenhet i Tavola. Jag hade en del läckra måltider, träffade några fantastiska människor (inklusive alla av kockarna) och gjorde ett par nya vänner. Om du bara har tid eller planer på att delta i ett eller två klasser, få ut det mesta av den! Tala med dina kock, ställa frågor, hoppa in and get your hands smutsigt! Ta sedan den tid att lära känna dina middagsdeltagare. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse du aldrig glömmer!Mer

InTavola, InTavola Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 juli 2017

Om du är en gastronomisk kock eller någon som vill lära tekniska aspekterna av matlagning, detta är inte något för dig. Om å andra sidan du söker mängder av roliga och ett mer än genomsnittligt måltid (du tillagade den komma ihåg. . . ) ,...I Tavola kommer att uppfylla dina förväntningar. Det är en trevlig väg för en grupp att göra en del händer - på matlagning i en mycket väl - utformade utrymme.Mer

InTavola, In Tavola Staff på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juni 2017

Jag har varit i flera cooking courses och detta var det sämre. En var vad jag skulle överväga en modell, som var i Paris. För den här gruppen läxa, han fick oss i grupper om två vardera, så vi hade gott om utrymme. Varje person...fick att göra gott, och det kändes mycket händer på. Vi vill förbereda varje kurs och sedan äta den ena att vi gjorde. Kocken ville vägledde oss men skulle aldrig ta kontrollen. Här är några skäl till varför inte uppfyllde våra förhoppningar om i Tavola lärande italiensk matlagning tekniker. 1 . Om du har en grupp 5 , gör dig beredd att dela en arbetsstation. Varje station hade rum för ett idealiskt 4 personer, så det känns som om du är att vara tvingade in i en liten område. I själva verket en familj på fyra som gick in var faktiskt split upp bland de fyra arbete stationer, vilket ger varje arbete station 6 - 7 personer på det. Jag skulle inte ha med problemet med att vända och sprang in i någon. Detta ruiner hoppet om att ha en avkopplande upplevelse. Detta innebär också att du kommer att göra en bråkdel av den förberedelse, och få att titta på någon annan göra det. 2 . Var beredd för gruppresor. Vi kom lite tidigt, och var som såg fram emot en små händer på erfarenhet med kanske två mer familjer. Föreställ er vår chock när en tur- och grupp av ungefär 20 kom gångavstånd i den dörren. Även för en allmän lektion, jag skulle inte att det är lämpligt att ställa en stor resegrupp och två familjer i samma utrymme på samma gång. 3 . The dishes var mycket otillfredsställande. De var mycket normal, och det enda jag skulle överväga " italienska " var gnocchi. 4 . Efter tillaga mat, personalen tar det och det " försvinner, " de mest troliga för matlagning. Av någon anledning i en matlagningskurs, de tar inte vill att du ska lära dig hur du fullt avsluta din maträtt. Det här bidrar till den övergripande känslan av att vi fick av att vara i en turistfälla och att vara höll på schemat. Det känns väldigt stressade. 5 . Den andra kockar skulle komma till vårt arbete station och skulle ta material för den andra grupper. En grupper arbete station gjorde inte har tillräckligt med knivar, så den kocken tog en del från vårt. Detta slags avbrott är inte godtagbart för en kurs som detta, och arbetsstationerna redan skulle ha allt som de behöver. 6 . Denna kurs är hotellet marknadsfördes som vi provspelar, men egentligen kockarna skulle väldigt ofta ingripa för att flytta saker längs. Som en av produkt av att ha det här setup, det känns mer och mer som en turist fälla. 7 . Du höra vad ni ska göra. Det finns ingen instruktion, gillar teknik. 8 . Du kommer inte äta den mat som ni beredd. Du kommer att äta den mat som du (din grupp) beredd, blandat med varje andra grupper mat. 9 . Det var 70 euro en person, som var inte värt det som helst 10 . Den obegränsade bordsvin var besläktad med vinäger i smak och var en sådan dålig kvalitet som vi kunde inte ha en annan smutta på. Fråga dig själv, " Varför är det obegränsad? " Om du vill ha glas efter glas vinäger, var min gäst. Ingen fråga din smak, det här vin kommer vara stötande du. 11 . Efter tillaga mat, och kockarna skicka dig ner till vinkällaren för att äta. De ta med dig din mat och servera det till dig, utom det tar sedan en sådan en lång tid att göra detta att vi fick jag så småningom att lämna. Vi hade redan förberett den rätter, så det finns ingen möjligt ursäkt för den här dålig service. Det fanns några plus. Kockarna var mycket trevliga och passionerade, men de kan helt enkelt inte upp för den andra frågor. Detta är inte något som jag avråder. Det är mycket dyrt och det pris kan du gå ut och äta en underbar måltid, eller gå till en annan cooking school. Det är också oerhört turistiga så om du vill ha att uppleva den kultur av Florens, ser någon annanstans. Om du vill laga något är det bara att gå ut till någon av de många livsmedelsbutiker runt Florens och köper ett stycke kött, bröd och ost - - jag garanterar att du kommer att ha en bättre upplevelse.Mer

InTavola, Manager på In Tavola, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 414 hotell i närheten
Hotel La Scaletta
1 577 omdömen
0,17 km bort
Ponte Vecchio Suites & SPA
476 omdömen
0,18 km bort
Palazzo Guicciardini
197 omdömen
0,18 km bort
Hotel Palazzo Guadagni
1 206 omdömen
0,19 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 3 047 restauranger i närheten
Osteria del Pavone
176 omdömen
0,1 km bort
Enoteca Pitti Gola e Cantina
1 615 omdömen
0,13 km bort
Gelateria della Passera
780 omdömen
0,09 km bort
La Cova Tapas Bar Firenze
156 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 1 651 sevärdheter i närheten
Galleria Palatina in Palazzo Pitti
1 390 omdömen
0,13 km bort
Basilica di Santo Spirito
312 omdömen
0,14 km bort
Gallori-Turchi
14 omdömen
0,08 km bort
Pitti Mosaici
15 omdömen
0,13 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på In Tavola.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering