Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
13
Alla bilder (13)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
24 °
13 °
sep
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
Via Guelfa 28, 52044, Cortona, Italien
Webbplats
+39 333 325 3122
Ring
Omdömen (62)
Filtrera omdömen
12 resultat
Medlemsbetyg
12
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
12
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 12 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 2 augusti 2017

Omdömet skrevs 12 maj 2017

Omdömet skrevs 10 maj 2017

Mer

Omdömet skrevs 18 september 2016

Omdömet skrevs 12 september 2016

Mer

Omdömet skrevs 7 september 2016

Mer

Omdömet skrevs 24 augusti 2016

Mer

Omdömet skrevs 10 juli 2016

Omdömet skrevs 6 april 2016

Omdömet skrevs 19 september 2015

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 24 hotell i Cortona
Hotel Italia
364 omdömen
0,06 km bort
Hotel San Michele
504 omdömen
0,06 km bort
Hotel Sabrina
126 omdömen
0,14 km bort
Hotel San Luca
454 omdömen
0,2 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 109 restauranger i Cortona
Gelateria Snoopy
390 omdömen
0,12 km bort
La Bucaccia da Romano
3 807 omdömen
0,09 km bort
Birrificio Cortonese
716 omdömen
0,01 km bort
Preludio
1 035 omdömen
0,05 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 96sevärdheter i Cortona
Piazza della Repubblica
657 omdömen
0,07 km bort
MAEC - Museo dell'Accademia Etrusca
437 omdömen
0,11 km bort
Clelia Tondini
14 omdömen
0,02 km bort
La Torena Arte
15 omdömen
0,1 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Giancarlo Rossi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering