Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Baracchi Winery

Öppet i dag: 11:00 - 18:00
Spara
Dela

Baracchi Winery
Det går inte att boka på TripAdvisor

Vill du ha andra alternativ du kan boka nu?
70
Alla bilder (70)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt83 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel17 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 11:00 - 18:00
Se alla tider
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
10 °
okt
13 °
5 °
nov
9 °
2 °
dec
Kontaktuppgifter
Localita Cegliolo Peciano 21, 52044, Cortona, Italien
Webbplats
+39 331 600 0358
Ring
Omdömen (17)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
5
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
5
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 22 juli 2018

Vi hade en underbar vinprovning och är glada att ta emot vårt vin när det anländer till USA. Ägaren gav oss en informativ och rolig turné, vi lärde oss hur man öppnar en flaska med en sabel och bäst av allt, vinet var fantastiskt. Alla...på vingården var knowledgable och entusiastiska. Medan vi inte deltog i lunchen såg vi en bra uppsättning för dem som gjorde. Skälen var vacker och det var en rolig eftermiddag.Mer

Omdömet skrevs 9 juli 2018

Vi besökte denna vingård efter bokning på en 12 pm turné. Vinodlingen är en del av ett stort familjeägt komplex som också innehåller ett Relais Chateaux-hotell som heter Il Falconiere (du kommer inte se några tecken på Baracchi på själva vägen). Vår parti var jag...själv, min fiancee och mina svärföräldrar, varav en har begränsad rörlighet och kan bara gå korta avstånd med pinnar. Vi var några av de första som anlände så vi satt vid bord på terrassen. När andra personer började anlända (varav en av gästerna på hotellet) frågade en av personalen om vi skulle vilja ha en hiss i en bil till vingården (200 m längs grusväg). Det var en stor hjälp för min svärmor och hon visste till vingården medan den anställde gav oss en introduktion till * hans * viner. Visas den anställde som ger vår turné en av ägarens söner Benedetto (som jag hoppas jag stavade rätt), som verkar vara ansvarig för vinframställning. Benedetto var väldigt vänlig och rolig, han visste självklart allt om vingården som det låter som att han har varit drivkraften bakom många lokala paket (vingård) förvärv. Vi hade en snabb rundtur i champagnen där mousserande viner lagras för andra jäsning (där vi träffade min svärmor). Sedan gick vi runt i huvudlager där jäsningstankarna var i aktion. Återigen var Benedetto mycket informativ och väldigt tålmodig med några frågor som ställdes flera gånger. Skien öppnade sedan och vi alla visade tillbaka till receptionen med bil. Vi behandlades på ett glas gnista Sangiovese (vilket Baracchi tydligen var banbrytande för flera decennier sedan) och några focaccias. Vi delades sedan in i två grupper, de som hade bokat lunch och de som inte hade. Vi hade inte så jag kan inte kommentera provsmakning lunchen. Men vi gick i pension till ett härligt kallt provsmakningsrum gränsat av vinställ där vi satt med Benedetto och chattade bara i ungefär en timme. Vi försökte minst 4 viner, var och en en hälsosam häll som gör att du kan smaka både med och utan ost / bröd / kött. Baracchi gör något som 15 olika viner, så de fokuserar på mindre viner att smaka men bättre volymer. Vilket vi haft. Vi försökte en vit som flyger av hyllan, en härlig syrah, en pinot noir som blåste min näsa och en härlig rundad 50: 50 syrah / cab sav som var min favorit. Vingården gör frakt och mina svärföräldrar beställde ett fall på 6 för ca 30 euro porto. Jag ska definitivt titta på att beställa lite mer i framtiden. På denna resa har min fiancee och jag besökt flera vingårdar än jag kan räkna, det var överlägset den bästa upplevelsen!Mer

Omdömet skrevs 5 juli 2017

Detta var en av höjdpunkterna på vår resa till Italien. Jag beklagar bara vi inte hann en chans att tillbringa några dagar här. Vi stannade för en vingård tur- och och lunch på vår väg från Florens till Rom. De viner är fantastiska och maten...var bortom fantastisk. Som ett livsmedel och vinälskare, måste jag säga att det var en av de bästa måltiderna jag har haft under de senaste 15 åren. Vi besökte med mina 3 söner, en av sina flickvänner och mina föräldrar. Alla sade denna dag var höjdpunkten av deras resa som väl.Mer

Omdömet skrevs 21 juni 2017

Vi hade en fantastisk tid touring och äta på denna vingård med en stor grupp vänner och familj under ett bröllop under en helg! Ägarna är mycket rolig och mycket driven om deras vin. Vår lunch på deras restaurang var en av höjdpunkterna under vår...tid i Toscana!Mer

Omdömet skrevs 14 februari 2017

Detta var vår första stopp när vi anländer i Cortona. Utsikten från uteplatsen är otroligt vackert, vinet och var utsökta tapas. Det har blivit en av våra favoritställen att besöka. Den mottagande såg till att förbereda en lite snack för oss. Vi har precis genomblöta...upp smaken på den plats.Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 24 hotell i närheten
Relais Il Falconiere & Spa
574 omdömen
0,07 km bort
Relais Villa Baldelli
280 omdömen
0,48 km bort
Residence Il Casale
70 omdömen
0,58 km bort
Villa Borgo San Pietro
198 omdömen
0,78 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 109 restauranger i närheten
Il Poderino
14 omdömen
1,16 km bort
La Bucaccia da Romano
3 845 omdömen
2,08 km bort
Osteria del Teatro
2 501 omdömen
2,08 km bort
Ristorante Ambrosia
350 omdömen
2,02 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 97 sevärdheter i närheten
Museo Diocesano
330 omdömen
1,94 km bort
Piazza della Repubblica
672 omdömen
2,14 km bort
Chiesa San Francesco
110 omdömen
2,15 km bort
MAEC - Museo dell'Accademia Etrusca
447 omdömen
2,09 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Baracchi Winery.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering