Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla bilder (4)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
27 °
21 °
aug
25 °
18 °
sep
22 °
16 °
okt
Kontaktuppgifter
Via Casalini 165, 90135, Palermo, Sicilien, Italien
Webbplats
+39 091 673 5899
Ring
Förbättra objektet
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Palermo
från 112,87 US$
Mer information
från 33,86 US$
Mer information
från 89,17 US$
Mer information
från 20,32 US$
Mer information
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 30 oktober 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Omdömet skrevs 25 november 2013
Google-översättning

Datum för upplevelsen: november 2013
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 1 276 hotell i närheten
Cit Hotels Dea Palermo
306 omdömen
1,44 km bort
Hotel Bel 3
936 omdömen
2,74 km bort
Torreata Hotel & Residence
302 omdömen
2,99 km bort
Casa Riccio
69 omdömen
2,99 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 17 881 restauranger i närheten
Birreria Genesi
381 omdömen
0,83 km bort
Pasticceria Palazzolo
111 omdömen
1,01 km bort
Capricci del Palato
43 omdömen
0,6 km bort
La Caverna Pizzeria Polleria Rosticceria
10 omdömen
0,86 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 7 662 sevärdheter i närheten
Parco uditore
55 omdömen
1,37 km bort
Villa Martorana Genuardi
15 omdömen
0,75 km bort
Palazzo Forcella De Seta
11 omdömen
1 km bort
Transfer Airport Palermo
35 omdömen
0,72 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Calzaturificio Francesco.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering