Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

L'albero Venezia

Calle dell'Ospealetto castello, 6376/a Venedig, Italien
+39 041 523 6875
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Google-översättning

läs mer

Omdömet skrevs september 24 2015
Rosalind L
,
Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten
Läs alla 7 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt86 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel14 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
maj 20 2016
“ガラス製作を体験。”
maj 19 2016
“ベニスでグラス製作体験をしてみては?”
Föreslagen längd: 2-3 timmar
PLATS
Calle dell'Ospealetto castello, 6376/a Venedig, Italien
Castello
KONTAKT
+39 041 523 6875
Skriv ett omdöme
Omdömen (7)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Omdömet skrevs maj 20 2016
Google-översättning

Mer

2  Tack koufu
Omdömet skrevs maj 19 2016
Google-översättning

Mer

1  Tack koufu
Omdömet skrevs maj 11 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

1  Tack 1000kd
Omdömet skrevs januari 8 2016
Google-översättning

Mer

2  Tack ishikei
Omdömet skrevs september 24 2015
Google-översättning

Mer

Tack Rosalind L
Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

Mer

3  Tack ぶうぶ
Omdömet skrevs september 26 2010
Google-översättning

Mer

1  Tack myumyupon
I närheten
Restauranger i närheten
Osteria Alla Staffa
1 266 omdömen
0 km bort
spaghetteria 6342 a le Tole pizzeria
1 407 omdömen
0,05 km bort
OSTERIA AI DO ARCHI
782 omdömen
0,03 km bort
Ostaria da Simson
248 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närheten
Libreria Acqua Alta
1 505 omdömen
0,07 km bort
Basilica dei Santi Giovanni e Paolo (San Zanipolo)
707 omdömen
0,15 km bort
Palazzo Grimani
159 omdömen
0,16 km bort
Scuola Grande di San Marco
89 omdömen
0,18 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på L'albero Venezia.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in