Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt51 %
  • Mycket bra41 %
  • Medel0 %
  • Dåligt8 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
okt
7 °
3 °
nov
3 °
0 °
dec
Kontaktuppgifter
Corso Moncalieri 47 | Corso Vittorio Emanuele II, 76, Turin, Italien
Webbplats
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Turin
från 11,70 US$
Mer information
från 181,70 US$
Mer information
från 169,90 US$
Mer information
från 35,20 US$
Mer information
Omdömen (12)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 15 maj 2013

Bra sortiment, choklad av högsta kvalitet och vänlig personal som erbjöd mig lite choklad att äta på väg ut. Jag skulle älska att släppa av igen när jag är runt.

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 131 hotell i närheten
Best Western Hotel Crimea
363 omdömen
0,23 km bort
Villa Gualino
6 omdömen
0,6 km bort
Hotel Principe di Torino
176 omdömen
0,66 km bort
Hotel Centro
56 omdömen
0,85 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 102 restauranger i närheten
Oinos
707 omdömen
0,56 km bort
shizen japanese & oriental cuisine
707 omdömen
0,41 km bort
Mai Thai
369 omdömen
0,56 km bort
Casa Crimea
245 omdömen
0,18 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 826 sevärdheter i närheten
Colline di Torino
388 omdömen
0,58 km bort
Parco del Valentino
3 372 omdömen
0,31 km bort
Museo Nazionale della Montagna
133 omdömen
0,61 km bort
Castello del Valentino
50 omdömen
0,59 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Cioccolato Peyrano.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering