Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Museo di Anatomia Umana

Corso Massimo d'Azeglio 52, 10126 Turin, Italien
+39 011 670 7798
Ring
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs april 11 2017
Tabbyfly
,
Vacaville, Kalifornien
från mobil enhet
Läs alla 121 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt33 %
  • Mycket bra48 %
  • Medel14 %
  • Dåligt4 %
  • Hemskt1 %
Öppet nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 10:00 - 18:00
PLATS
Corso Massimo d'Azeglio 52, 10126 Turin, Italien
San Salvario
KONTAKT
Webbplats
+39 011 670 7798

Liknande saker att göra i Turin

Skriv ett omdömeOmdömen (121)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs april 11 2017 från mobil enhet

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs augusti 2 2016

Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juni 5 2014

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Lo Spiedo
14 omdömen
0,32 km bort
Gelateria La Romana - Torino, via Madama Cristina
173 omdömen
0,34 km bort
Ristorante Du Parc
149 omdömen
0,18 km bort
Caffe Pasticceria la Vie en Rose
58 omdömen
0,31 km bort
Sevärdheter i närheten
Parco del Valentino
3 039 omdömen
0,14 km bort
Borgo Medievale
1 049 omdömen
0,38 km bort
Museo di Antropologia Criminale Cesare Lombroso
350 omdömen
0,08 km bort
Centro Storico Fiat
83 omdömen
0,38 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Museo di Anatomia Umana.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in