Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
7
Alla bilder (7)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt25 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel75 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
7 °
3 °
nov
3 °
0 °
dec
3 °
0 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Lagrange, 20, Turin, Italien
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Turin
från 11,60 US$
Mer information
från 29,60 US$
Mer information
från 11,60 US$
Mer information
från 32,50 US$
Mer information
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
1
0
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1
0
3
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 22 september 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 12 februari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 november 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 131 hotell i närheten
abanyta hotel
121 omdömen
0,04 km bort
Hotel Principi di Piemonte | UNA Esperienze
1 221 omdömen
0,12 km bort
Grand Hotel Sitea
1 816 omdömen
0,13 km bort
Hotel San Carlo
113 omdömen
0,16 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 4 128 restauranger i närheten
Perino Vesco
227 omdömen
0,07 km bort
Ti Dirò
125 omdömen
0,09 km bort
Focacceria Tipica Ligure
336 omdömen
0,11 km bort
Focacceria Lagrange
213 omdömen
0,07 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 833 sevärdheter i närheten
Piazza San Carlo
6 150 omdömen
0,15 km bort
I toretti
987 omdömen
0,21 km bort
Via Roma
891 omdömen
0,12 km bort
Chiese di San Carlo e Santa Cristina
179 omdömen
0,2 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Palazzo Bricherasio.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering