Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pasticceria Monticone Baracco

2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt67 %
  • Mycket bra33 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
0 °
jan
5 °
0 °
feb
10 °
3 °
mar
Kontaktuppgifter
Via Roma 53, 14015, Asti, Italien
Förbättra objektet
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Asti
från 248,68 US$
Mer information
från 167,72 US$
Mer information
från 104,10 US$
Mer information
Omdömen (3)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
2
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
1
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 14 november 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: november 2018
Omdömet skrevs 26 september 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: september 2018
Omdömet skrevs 9 januari 2017
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: januari 2017
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 18 hotell i närheten
Hotel Salera
108 omdömen
0,19 km bort
Hotel Castello
143 omdömen
1,34 km bort
Hotel Lis
542 omdömen
1,77 km bort
Albergo Etico
65 omdömen
1,91 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 368 restauranger i närheten
Il Cavallo Scosso
492 omdömen
0,25 km bort
Ristorante Centotorri
343 omdömen
1,28 km bort
Ristorantino da Pinot
47 omdömen
1,01 km bort
Ristorante Cambiocavallo
221 omdömen
1,34 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 116 sevärdheter i närheten
Torre Troyana
128 omdömen
1,58 km bort
Battistero di San Pietro
94 omdömen
1,56 km bort
Arazzeria Scassa
31 omdömen
1,09 km bort
Parrocchia Maria Ausiliatrice
16 omdömen
1,6 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pasticceria Monticone Baracco.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering