Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
35
Alla bilder (35)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
12 °
8 °
okt
7 °
3 °
nov
3 °
0 °
dec
Kontaktuppgifter
Via Luigi Ranco 16 | Corner Via Garetti, 14100, Asti, Italien
Webbplats
+39 0141 218789
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Asti
från 251,10 US$
Mer information
från 169,40 US$
Mer information
från 105,10 US$
Mer information
Omdömen (14)
Filtrera omdömen
3 resultat
Medlemsbetyg
3
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
3
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 3 maj 2017

Jag har varit komma till Piemonte i nästan 18 år och stannade räknar antalet gånger runt min 20:e resa flera år sedan. Detta var verkligen en av mina de mest angenäma aktiviteter här. Jag var värd en grupp av 12 amerikaner som alla är smarta...hem lagar mat och ett par hade deltagit Culinary Institute of America boot camps. De absolut hade en utskällning. Det här är så bra gjort och Kocken Enrico är en Vilket grannskap. Det programmet börjar sent morgon och varar i cirka 3 - 4 timmar. Han förbereder en tre - - rättersmiddag av typiska Piemontese rätter medan " studenter " titta på. Om gnocchi finns allt på menyn, det är en möjlighet för gäster att få lägga vantarna i den deg och förbereda det lite halvskuggans fjäderlika trådar ljus kuddar. Den lunch är utsökt och är anpassade med vin. " Skola " ligger i en pittoresk gammal del av det historiska Asti nära till kockens restaurang, Osteria del Diavolo, det enda Slow Food certifierade restaurangen i Asti. Kocken Enrico tillbringade 15 år i Los Angeles och ägs en restaurang i Beverly Hills. Även om vi hade en guide som översatte en liten, de flesta var på engelska och jag vågar säga hans Engelska är bättre än han låter på. En av mina gäster sa att hon anser han är rakt ut från centrala castingen för roll. Härligt, begåvade, och engagerande. Du får åka hem med en förkläden, med tre recept, och härligt. Max antal personer 16 . Boka tidigt eftersom han är allt mer i efterfrågan tack vare att alla de fantastiska recensionerna. Mycket prisvärd och ett kul grej att göra med en grupp vänner eller kunder.Mer

Omdömet skrevs 8 augusti 2014

Min fru och jag hade en matlagningskurs med Enrico för lunch. Vi började kl. 10:30am och lagade till och med en 3 rätters middag med vin anpassning. Enrico var fantastiskt visade oss en del av hans italienska affärshemligheter och hjälper oss att förstå mer om...italiensk mat. Detta var vår bästa dagen av vår resa till Italien och verkligen ett minne för livet. Rekommenderar starkt detta för någon i Asti som älskar mat.Mer

Omdömet skrevs 23 augusti 2011

Detta är en matlagning skola som människor ofta ta kurser i en vecka eller mer, men de gör också endags-verksamhet. Chef kock och instruktör Enrico Trova är också en kock och ägare av gotländska favorit Trattoria Amici Beverly Hills på Beverly Terrace Hotel. Hans år...bor i Los Angeles översätta till mycket bra engelska kunskaper och en uppskattning av den amerikanska sinne för humor. Han är tillbaka i sin hemstad i Asti nu, och tenderar att sin matlagning skola. Vi gjorde dagen resan och hade mycket roligt. Det är inställd som en matlagning demonstration (som tittar på nätverkets livsmedel), men kocken inbjuder dig att delta som mycket eller så lite som du vill. Vi tog honom på pasta gör och handgjorda ravioli och lokal specialitet agnolotti. Han gjorde en kyckling sallad och en stor dessert som båda var perfekt. Efter klass, vi har haft den mat han och vi hade tillagas med lokal specialitet Barbera viner. Kocken anslöt oss vid bordet för lunch och vi hade massor av skratt, han var mycket sällskaplig. Innan klassen var det Proseco och aptitretare. Om du överhuvudtaget vill lära några olika matlagning tekniker, lär dig mer om regionala specialitet rätter unika för Piedmonte eller försöker din hand på dem, detta är ett trevligt sätt att njuta av en god lunch och lära sig saker också. För bästa upplevelse, vara proaktiv och volontär to get your hands smutsiga, det är roligare att hjälpa honom än bara att titta på, men tittar på är som en personlig livsmedel Nätverkspresentation som också är intressant och du kan sitta och njuta av din proseco. Något annat att göra i Asti, och mycket personliga och lokala.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 17 hotell i närheten
Hotel Palio
104 omdömen
0,3 km bort
Hotel Rainero
49 omdömen
0,31 km bort
Hotel Aleramo
165 omdömen
0,31 km bort
Hotel Cavour
110 omdömen
0,45 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 360 restauranger i närheten
Il Cavallino Alato - La Taverna del Capitano
317 omdömen
0,04 km bort
Bar lo Stregatto
239 omdömen
0,11 km bort
Il Brillo Parlante
196 omdömen
0,04 km bort
Il Cavolo a Merenda
546 omdömen
0,02 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 117 sevärdheter i närheten
Macelleria Alemano
14 omdömen
0,18 km bort
Palazzo Mazzetti / Museo e Pinacoteca Civica
219 omdömen
0,23 km bort
Collegiata di San Secondo
130 omdömen
0,13 km bort
Pasticceria Giordanino
76 omdömen
0,21 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Gourmet - La Scuola di Cucina di Asti.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering