Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Stamberga

Nr 88 av 179 Museer i Milano
Öppet nu: 15:00 - 20:00
Öppet i dag: 15:00 - 20:00
Dela
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 15:00 - 20:00
Se alla tider
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
10 °
3 °
nov
6 °
0 °
dec
6 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Melzo 3, 20129 Milano, Italien
Città Studi
Webbplats
+39 335 563 6433
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Milano
från 458,70 US$
Mer information
från 126,20 US$
Mer information
från 18,90 US$
Mer information
Milan Fashion Tour
31 omdömen
från 51,60 US$
Mer information
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
2
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 februari 2017
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 428 hotell i närheten
Hotel Roxy
343 omdömen
0,18 km bort
EuroHotel
827 omdömen
0,25 km bort
Sheraton Diana Majestic Hotel
1 271 omdömen
0,27 km bort
Mercure Milano Centro
758 omdömen
0,4 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 9 207 restauranger i närheten
Ristorante Parentesi
971 omdömen
0,13 km bort
Kanpai
109 omdömen
0,09 km bort
Ristorante Warsa
1 282 omdömen
0,13 km bort
Dim Sum
588 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 2 113 sevärdheter i närheten
Casa Galimberti e casa Guazzoni
38 omdömen
0,31 km bort
Casa 770
21 omdömen
0,13 km bort
Tieffe Teatro Menotti
21 omdömen
0,39 km bort
Museo dei Cappuccini
11 omdömen
0,42 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Stamberga.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering