Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
75
Alla bilder (75)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt34 %
  • Mycket bra41 %
  • Medel13 %
  • Dåligt5 %
  • Hemskt7 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
9 °
3 °
nov
5 °
-1 °
dec
3 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Solferino 30, 26100 Cremona, Italien
Webbplats
+39 0372 28743
Ring
Omdömen (113)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 25 november 2016

Jag älskar dessa pasticcerias som återfinns hela Europa med sina elegant inredda bakverk, sötsaker, choklad etc. och det här var inget undantag. Det är främst en presentbutik men det finns en liten cafe på den bakre även om vi inte har tid att stanna. Vi...köpte en del av den choklad fioler och lite inlindad parasoller att ta med hem.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 9 hotell i närheten
Hotel Astoria Cremona
27 omdömen
0,05 km bort
Hotel Duomo
234 omdömen
0,11 km bort
Hotel Impero
288 omdömen
0,17 km bort
Delle Arti Design Hotel
258 omdömen
0,25 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 350 restauranger i närheten
Locanda Torriani
358 omdömen
0,06 km bort
Tramezzeria XXV aprile
197 omdömen
0,11 km bort
Metropolitan Bar
233 omdömen
0,1 km bort
Ugo Grill
253 omdömen
0,1 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 83 sevärdheter i närheten
Cattedrale di Cremona e Torrazzo
1 659 omdömen
0,08 km bort
Santa Maria Assunta Cathedral
151 omdömen
0,1 km bort
Piazza del Comune
222 omdömen
0,09 km bort
Centro Storico
103 omdömen
0,08 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pasticceria Lanfranchi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering