Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
29
Alla bilder (29)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt55 %
  • Mycket bra40 %
  • Medel5 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
-1 °
dec
3 °
-1 °
jan
7 °
-1 °
feb
Kontaktuppgifter
Val Trebbia | Comune di Bobbio, 29022, Piacenza, Italien
+39 0523 962815
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (35)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
2
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
2
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 7 december 2016 från mobil enhet

Stället är värda speciellt för natur, landskap och fotografi älskare. Du vill njuta av din tid där för att

Datum för upplevelsen: november 2016
Omdömet skrevs 15 juli 2015

Fantastiskt naturlandskap , tyvärr vädret var inte det bästa, men ändå ett trevligt ställe och en fin träffat såna trevliga nära place

Datum för upplevelsen: juni 2015
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 12 hotell i närheten
Idea Hotel Piacenza
312 omdömen
1,7 km bort
Hotel Ovest
941 omdömen
2,6 km bort
Grande Albergo Roma
376 omdömen
4,16 km bort
Hotel Vip
281 omdömen
4,21 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 438 restauranger i närheten
Trattoria dei Pescatori
250 omdömen
0,85 km bort
Pizzeria Ristorante Sammy
31 omdömen
1,58 km bort
Pizzeria Dai Marchesi
163 omdömen
1,54 km bort
Lotus
169 omdömen
0,76 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 134 sevärdheter i närheten
Castello Anguissola Scotti Gonzaga
97 omdömen
3,79 km bort
Basilica di Santa Maria di Campagna
105 omdömen
3,04 km bort
Chiesa di Santa Brigida d'Irlanda
11 omdömen
3,85 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pietra Parcellara.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering