Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Parma Golosa Gourmet Tours

Dela

Parma Golosa Gourmet Tours
Det går inte att boka på TripAdvisor

Vill du ha andra alternativ du kan boka nu?
150
Alla bilder (150)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt92 %
  • Mycket bra5 %
  • Medel1 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt1 %
Om
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
9 °
3 °
nov
5 °
-1 °
dec
3 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via A. Furlotti 3B, 43100, Parma, Italien
Webbplats
+39 393 978 7884
Ring
Omdömen (158)
Filtrera omdömen
49 resultat
Medlemsbetyg
47
1
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
47
1
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 49 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 5 dagar sedan från mobil enhet

Min man och jag hade nöjet att spendera vår morgon med vår guide, Davide, när han följde oss till parmagianna reggiano, prosciutto och balsamiska producenter. Vad en behandling var var! Ostprocessen var fascinerande och provsmakningen läckra. Alexandra på balsamiska producenten var härlig och hennes egendom...mycket pittoresk. Prosciutto-producenten var ögonöppning. Denna intima mattur överlämnade oss med ett nytt perspektiv på dessa traditionella livsmedel och en uppskattning av rollen TIME i både matproduktion och konsumtion. Davide var härlig! ! ! Kunnig om produktionen av de 3 matvarorna och en livsmedelsfilosof av sorter. Verkligen en gång i livet. Tack Davide!Mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Vi hade så mycket roligt med Davide under resan! Davide delade med oss ​​en massa intressanta fakta, djup kunskap och verklig italiensk levande stil. Vi lärde oss så mycket av hans kompetens inom mat, lokalsamhälle och naturens konst. Han var också väldigt flexibel och lättillgänglig,...även kom upp en hel del nya idéer för oss för resten av italiensk resa. Definitivt en av höjdpunkten i vår resa!Mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Vår guide Davide var i tid som utlovat. Han är vänlig, rolig och kunnig om produkterna. Davide har en utmärkt rapore med alla faciliteter och deras ägare. Det fanns fyra av oss i vår grupp och varje enskild av oss ÄLSKADE absolut vår turné. Vi...rekommenderar starkt att alla som besöker Parmaområdet bokar en tur med Davide. Grazie Davide!Mer

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Min familj reser mycket runt om i världen och vi brukar boka privata turer vart vi än går för att bättre förstå regionen och höra från lokalbefolkningen. Turen vi gjorde med Davide i maj i år var verkligen en av de mest minnesvärda under de...senaste 3 - 4 åren. Om några timmar lyckades vi inte bara göra rundturer i produktionsanläggningarna för den världsberömda prosciutto-skinkan, parmegiano regianoost och aceto balsamico - vilket var en stor tidsbesparare i motsats till att göra tre individuella turer, men lyckades Att träffa alla innehavare för att höra historien om hantverksmässig produktion, familjer, samhällen etc. Davide är en underbar rolig, enormt sympatisk guide, som kan anpassa innehållet till gruppens hastighet och intressen. Han var vänlig nog att göra en reservation för oss i en av de lokala familjen restaurangerna - vilket är en prestation i sig själv på en söndag eftermiddag i Italien! Jag tvekar inte att rekommendera Davide och hans företag till någon som besöker denna underbara region i Italien. Mina barn - 10 och 13 - älskade denna resa och ber att återvända!Mer

Omdömet skrevs 9 oktober 2018 från mobil enhet

Guiden av Davide besökte min flickvän och mig en liten Parmigiano Reggiano-fabrik i Parma. Vi ringde söndags eftermiddag för en personlig rundtur på söndag morgon. Snabbt svar och arrangemang, allt till ett rimligt pris. Så, 5? för kommunikation, Davids humor och expertis.

Omdömet skrevs 28 augusti 2018

Vi gjorde "Classic Complete Experience" Tour med Davide - besökte en Parmigiano - Reggiano-ostfabrik, Balsamic Vinegar-producent och Parma Ham-producenten. Davide är en utmärkt guide och expert på produktionen av alla dessa produkter, och mycket kunnig - han gav detaljerade redogörelser för allt som vi såg...(och smakade) och besvarade alla våra frågor med lätthet. Jag rekommenderar denna turné till alla som gillar dessa livsmedelsprodukter - det är underbart att se hur allt blir gjort. Ett tips - dyker upp (eller tidigt) till ostfabriken - vi lärde oss att ostproduktionen inte väntar på någon!Mer

Omdömet skrevs 26 augusti 2018 från mobil enhet

Min man och jag haft en fantastisk halv dag turné med Davide som vår guide. Han var mycket hjälpsam med att koordinera med vårt schema (vi kom från Bologna) och det var en behandling att lära sig om Parma-regionen från honom på enheterna mellan provningar....Turen var intressant & smakerna var läckra (vi var fulla i slutet), alla med en vacker bakgrund. Davide var så personliga och kunniga - vi rekommenderar denna turné!Mer

Omdömet skrevs 16 augusti 2018

Denna turné var en av höjdpunkterna i våra tre veckor i Italien. Vi besökte flera produktionsanläggningar i Parma-regionen med vår 14-åriga son, där vi lärde oss om parmigiano-reggiano, traditionell balsamvinäger och prosciutto di Parma. Vi kunde observera flera steg av osttillverkning, från justformade hjul fortfarande...i kärlen till förvaringsrummet som innehöll rad efter rad av åldrande parmigiano. Vi smakade flera olika åldrar av parmigiano och cheesemaker var helt underbar. Sedan följde vi vår guide till en familjeägt balsamicoättägeranläggning där vi lärde oss om historien av vinägerproduktion och smakade flera åldrig vinegars. Vi gick sedan till en bearbetningsanläggning för prosciutto di Parma, och såg flera skinkor av skinka i härdrummet. Vår guide var mycket informativ och vi lärde oss mer än vad vi förväntade oss om produktionen, de olika processerna och den strikt kontrollerade DOP-certifieringen. Vår turné slutade på en närliggande vingård, där vi behandlades på tallrikar av olika köttfärs och mousserande viner medan du njuter av utsikten över den vackra landsbygden. Jag rekommenderar starkt denna turné för alla som vill lära sig mer om de berömda specialiteterna i Parma-regionen och passion och hängivenhet för de hantverkare som producerar dem.Mer

Omdömet skrevs 16 augusti 2018 från mobil enhet

Min fru och jag bokade turer före vår resa. Balsamico, Parmagianno Reggiano, Culatello, Prosciutto och en matlagningskurs. Denna region är känd för sin mat och turerna svika inte. Riccardi var informativ som en guide och Sole, vår matlagning klasslärare, var också fantastiskt. Vi hade så...kul och åt och drack mer än vi borde ha men. . . Vår matlagning och måltiden vi åt var absolut en höjdpunkt i vår månad lång resa. Vi har till och med gjort färska pasta och bolognese ragout med våra barn när vi kom hem, och vi kommer att göra det igen. Den andra stora överraskningen var balsamico. Mycket intressant och mycket läcker. Vi älskade regionen, vi föredrog Parma till Modena och Parmagolosa var fantastiskt.Mer

Omdömet skrevs 17 juni 2018 från mobil enhet

Rekommenderar starkt denna tur. Davide var oerhört kunnig, vänlig och bra med våra barn. Fascinerande att lära mig om den Parma kulinariska värld.

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 49 hotell i närheten
Grand Hotel de la Ville
345 omdömen
0,33 km bort
Hotel ai Tigli
32 omdömen
0,41 km bort
Hotel Button
440 omdömen
0,9 km bort
Residence Liberty
105 omdömen
0,94 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 747 restauranger i närheten
Il Parmigianino
203 omdömen
0,32 km bort
Koi
458 omdömen
0,34 km bort
Parizzi
548 omdömen
0,35 km bort
Trattoria del Ducato
364 omdömen
0,16 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 236 sevärdheter i närheten
Parco Cittadella
232 omdömen
0,72 km bort
Saint Antonio Abate Church
31 omdömen
0,6 km bort
Stadio Ennio Tardini Parma
122 omdömen
0,18 km bort
Museo Bocchi
22 omdömen
0,79 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Parma Golosa Gourmet Tours.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering