Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
42
Alla bilder (42)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt75 %
  • Mycket bra18 %
  • Medel3 %
  • Dåligt3 %
  • Hemskt1 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
-1 °
jan
7 °
-1 °
feb
12 °
1 °
mar
Kontaktuppgifter
Localita Quinzano Sotto, 3, Parma, Italien
Webbplats
+39 0521 853572
Ring
Förbättra objektet
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Parma
från 90,94 US$
Mer information
från 79,77 US$
Mer information
från 57,80 US$
Mer information
från 109,83 US$
Mer information
Omdömen (53)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
4
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
4
2
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 15 november 2018

När jag tänker på Parma, tänker jag på skinka. . . prosciutto för att vara exakt! Vi gick till fabriken för att kolla in den. Vi var inte med en turné, men hade ringde tidigare för att se om det skulle bli en engelsktalande turné...med tanke på den dagen. Vi hade tur! Det fanns en engelsktalande busstur som anländer kl. 11.30. . . vi anlände tidigt och väntade. Vi pratade med den unga kvinnan som var ansvarig och fick veta att bussen skulle vara sen och att hon skulle ta oss på turnén med ett annat ungt amerikanskt par. Detta var verkligen tur eftersom hon var ägarens dotter och vilken härlig erfaren guide hon var! Hon var så passionerad om hennes familjeföretag och var så kunnig om varje steg i Parma hamproduktion! Detta var en turné som vi aldrig kommer att glömma! Efter turnén hade vi lunch i deras restaurang. . . gott om skinka, ost och enastående vin! Vi beställde en maträtt med hemlagad ravioli. . . speciellt av dagen. . . bara utsökt! Det bästa sättet att beskriva vår erfarenhet av den dagen är inget annat än fantastiskt! Var säker på att besöka denna familjeägda Salumificio!Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömet skrevs 26 juni 2018

Detta är La Perla familjeföretag som skapar superkvalitativa Parma-skinkor vid foten av Quinzano-regionen. Vid ankomst kommer du att få några skyddskläder för att säkerställa att skinkarna inte är förorenade, och då får du läsa om anläggningen efter processen att härda skinkorna. Vår guide var också...en del av familjeföretaget och du kunde känna passion i sitt arbete. Efter turnén sitter du vid långa bord där det finns fullt laddade tallrikar av olika skinkprodukter att njuta av (plus lite parmesanost och mycket vin). Det finns också en liten butik om du vill köpa några av produkterna. Vi njöt verkligen av denna turné. Informativ och jättekul.Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Detta var en valfri utflykt på en Globus turné och vi var glada att vi gick. Vi turnerade anläggningen och såg de olika stegen som tagits för att producera Parma-skinka. Vi hade sedan middag i deras matsal på plats och var var och en behandlad...till en fullständig tallrik prosciutto som en aptitretare och en trevlig måltid. Som alltid fanns det gott om vin att gå runt. Jag rekommenderar detta som ett stopp om du är i området. Jag gissar att reservationer är nödvändiga.Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Omdömet skrevs 20 augusti 2017

Ett familjeföretag, La Perla, ligger vid foten utanför Parma - gratis turer erbjuds på italienska men ofta kan en medbesökare hjälpa till att översätta. Efteråt stanna för lunchen - få pasta kursen som är lite extra. Ett underbart och informativt besök

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Omdömet skrevs 1 januari 2017

Vi stannade här till lär dig deras process av att göra en del av den världen's bästa produkter, vi såg den linje, den produktion och sedan vi njöt av en fullständig måltid komplett med lambrusco. Fantastiskt. Detta är en underbar familj och de har en...äkta passion. Mycket trevlig! Vi hade en liten grupp 5 men man kunde se hur de kan ta emot stora buss last om krävs.Mer

Datum för upplevelsen: mars 2016
Omdömet skrevs 14 juni 2016

Våra stannar här var en del av en Parma Mat Tur- och arrangerade av vår resebyrå. Turen var mycket intressant, och mycket informativt. Vår tur hade träffats med en vinprovning av skinka tillsammans med lite Parmigiana ost och var mycket god. Efter att vi hade...gjort, vi tillbringade en lite tid med våra förare och den ägare talar om den skinkor, och den skillnader mellan vad vi provade och vad vi har här i de stater. Det enda problemet jag hade med hela upplevelsen var när jag ville köpa några parmaskinkan att ta med hem. Jag bad på minst 3 eller 4 gånger för att förvissa säker på vad jag köpte skulle kunna komma tillbaka med mig genom tullen i USA. Jag fick upprepade gånger fick veta att det skulle vara några problem, och jag valde en mindre bit och köpas. När vi kom hem, det beslagtogs av tullen ... raw skinkor är inte tillåtna till USA. Jag är mycket vissa de skulle veta detta vid denna anläggning, och det känns som de drog fördel av att bara för att se en försäljning för en turist.Mer

Datum för upplevelsen: juni 2016
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 49 hotell i närheten
Bed & Breakfast Il Monte di Mara Dughetti
78 omdömen
10,85 km bort
Hotel Cortaccia Sanvitale
89 omdömen
13,81 km bort
Aquamaris Hotel
200 omdömen
14,49 km bort
Hotel Papillon
19 omdömen
15,28 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 760 restauranger i närheten
Cartoccio
19 omdömen
4,36 km bort
La Macchia Tonda
84 omdömen
4,08 km bort
Pizzeria L'angolo Saac Srl
120 omdömen
2,95 km bort
Locanda del Sale
162 omdömen
2,23 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 237 sevärdheter i närheten
Società Agricola Saliceto - Caseificio
10 omdömen
3,75 km bort
Abbazia di San Basilide a Badia Cavana
11 omdömen
2,17 km bort
Pieve di Sasso
9 omdömen
7,44 km bort
Museo del Prosciutto e dei Salumi
85 omdömen
3,6 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Salumificio La Perla.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering