Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 19:00
Boka i förväg
Rundturer från Food Valley Travel & Leisure tenderar att säljas slut – resenärer rekommenderar att du bokar i förväg!
41
Alla bilder (41)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt77 %
  • Mycket bra19 %
  • Medel3 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 09:00 - 19:00
Se alla tider
Föreslagen längd: Mer än 3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
-1 °
jan
7 °
-1 °
feb
12 °
1 °
mar
Kontaktuppgifter
Viale Antonio Fratti 40/A, 43121, Parma, Italien
Webbplats
+39 0521 798515
Ring
Förbättra objektet
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Food Valley Travel & Leisure på
från 53,95 US$
Mer information
från 90,94 US$
Mer information
från 109,83 US$
Mer information
från 109,83 US$
Mer information
Omdömen (142)
Filtrera omdömen
40 resultat
Medlemsbetyg
37
2
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
37
2
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 40 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Vi träffade vår guide Monica och följde henne till en familjeägt Parmigiano Reggiano-ostfabrik. Hennes engelska var fantastisk och hennes kunskaper var imponerande tekniska. Hon visade och förklarade historia och process av osttillverkning. Vi hade en enorm tillgång till anläggningen och varje steg i processen. I...slutet smakade vi de tre olika åldersgrupperna av ost och köpte några i sin lilla butik. Vi körde sedan till familjeägt Parma Ham-anläggning. Monics kunskap om historia och process var lika imponerande. Vi gick på anläggningen på samma sätt som ostfabriken. Processen där skinkorna är gjorda är imponerande. Vi träffade en av ägarna och hon var underbar. Vi hade en provsmakning i slutet och det var utsökt. Monica var en perfekt guide.Mer

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vi har bokat två resor med Food Valley Travel - En tryffel samla erfarenhet och a gourmet turné För vår tryffelupplevelse mötte vi en fin guide som har tagit oss till skogen nära Parma för att samla svamp. Efter ca 40 minuter i skogen har...hans hund blivit disapeared så vi tillbringade resten av dagen lunch på sin Agrotourismo. En dag slösas bort i vår turné.  För gourmetupplevelse mötte vi nästa morgon en guide som skulle ha  gått med oss för att visa oss hur Parmasan-ost, Prosciutto och Balsamico Vinäger tillverkades. Hon förklarade att hon inte skulle resa med oss i vår bil, som förväntat, men vi borde följa hennes bil för att besöka produktionsplatserna. Efter lunch har hon gett oss adressen på den sista platsen och lämnat oss. Så guiden hade inget värde under dagen jämfört med att välja liknande webbplatser på internet och samordna besök självMer

Datum för upplevelsen: november 2018
ANDREA A, Proprietario på Food Valley Travel & Leisure, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 december 2018

Detta var en underbar turné. Vi njöt av att lära oss hur parmegianoosten fortfarande produceras med de traditionella metoderna och "hemligheterna" med att använda lokal mjölk. Därefter besökte vi en Acetaia där de förklarade hur färsk druvsaft omvandlas till den måste utsökta Balsamic Vinegar. Vi...avslutade vår turné med besöket på en "prosciuttificio" där vi lärde oss om att producera prosciutto. På varje ställe har vi chansen att smaka på ost, balsamvinäger och prosciutto och att köpa dem. Vi hade en bra dag!Mer

Datum för upplevelsen: september 2018
AIO1974, Proprietario på Food Valley Travel & Leisure, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 oktober 2018

Vi hade en underbar dag med Elena, från detta företag. Vi lämnade Bologna och träffade Elena på väg till Comosjön. Hon tog oss till Agriturismo Avigneto där vi åt lunch på restaurangen på bondgård Al Vignelo. Vi samlade lokala Lambruscos och Parmas regionala rätter. Vi...lämnade där fyllda, inebriated och mycket glad! ! Utsikten är spektakulär med apenninerna i bakgrunden. Hon tog oss också till fabriken Conti Prosciutto för en rundtur i skinkfabriken - fascinerande! Och sedan till Consorzio Produttori Latte för en rundtur i en Parmigiano Reggiano-fabrik. Elena är extremt kunnig, förklarar allt till nth grad och en underbar person att spendera dagen med! Jag rekommenderar starkt detta företag och en rundtur i denna region! !Mer

Datum för upplevelsen: september 2018
ANDREA A, Proprietario på Food Valley Travel & Leisure, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 september 2018

Vår guide, Georgien var utmärkt. Hon var mycket kunnig om Parma Reggio-området tillsammans med ost och skinkros processer. Vår lunch med henne var också bra - trevlig restaurang. Vi lärde oss verkligen mycket. Precis när dagen inte kunde bli bättre var balsamiska vinägerutflykten stor!

Datum för upplevelsen: september 2018
Omdömet skrevs 30 juni 2018

Detta var vår 4:e resa med Mat Valley resa till hjälpa oss med en resa som vi ta kunder att visa dem den fabriksinställda och omgivningarna för Bertazzoni, en av våra mest betydande tillverkare. De ordnade hotell, restauranger, vandringsturer kan en rundtur på Maserati factory,...och alla resor i - emellan. Den resan sträcker sig över en vecka. I fyra år har de aldrig en gång missade den mark på något de satt upp för oss. Längs den väg, Andrea texter att kontrollera på hur saker har gått. Jag ger dem en 10 ut av 10 och jag'm, ärligt talat, inte att lätt att var snäll!Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
ANDREA A, Proprietario på Food Valley Travel & Leisure, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 juni 2018

För en uppskattad mat som jag, turnerade fabriker som producerar äkta Parmesan Reggiano och Prosciutto di Parma, är det bara motsatsen till "du vill inte se hur korven är gjord." Se hur man förstår hur Parmesan är gjord från början till avsluta, samt att titta...på experterna på en familjeägt (och kvinnlig ägd och operativ) Prosciutto-anläggning arbetar deras magi är kul och upplysande om man är upphetsad av mat. Stäng av det med ett besök hos en liten, familjeägd producent av äkta, äldre Aceto Balsamico Tradizionale i Reggio Emilia, och det är en bra dag! Vår guide, Monica, en tidigare skollärare och långvarig bosatt, var kunnig och informativ, för att inte tala om snäll och passionerad om vad hon gör. Vår sida - resa till en lokal agritourismo för en överdådig lunch var den perfekta bågen för att binda upp vår Parma-upplevelse. Om du har lyckan att besöka Parma, ring folk på Food Valley Gourmet Tours och be om Monica att vara din guide. Du kommer att vara glad att du gjorde det!Mer

Datum för upplevelsen: juni 2018
Omdömet skrevs 23 april 2018

Vi hade en riktigt fantastisk dag på vår parma food valley gourmet turné. allt om det var fantastisk. vi träffade vår guide, Monica, på en restaurang som var lätt att hitta, precis utanför motorvägen. hon var snabb och viktigare var hon en ledande förare: vi...följde henne i vår bil till tre olika platser och varje gång såg hon till att vi var bakom henne längs vägen (det fanns flera rondeller och så vi kunde har lätt separerats). första stoppet var mejeriet där de gjorde parmesanost. Monica var djupt kunnig om alla aspekter av produktionsprocessen, och hon visste tydligt arbetarna bra, för hon hälsade dem alla med namn. Förutom att förklara varje steg i processen svarade hon även på alla våra frågor utan att hoppa över ett slag. . . hon visste allt om allting. :) Att se på processen var riktigt cool och sedan se åldringsrummen, där över 5000 osthyllor lagrades för att åldras, var ännu kallare! ! ! vi var förtrollade. Slutligen, i slutet, vi fick smaka tre olika åldrar av osten, som var härlig. vi slutade köpa 36 månaders åldrig ost som kostade en bråkdel av vad vi skulle betala för det i staterna. nästa var en rundtur i en parma ham fabrik. igen, Monics kunskap om processen var otroligt, och hon kunde flytta runt på fabriken efter vilja, med tanke på hennes förhållande till ägarna, så att hon kunde visa oss saker som vi annars inte skulle ha sett. än en gång, väldigt coolt. vårt tredje stopp var den sista med Monica. . . Efter lunch skickade hon oss till vårt sista stopp, med detaljerade anvisningar och instruktioner för att säga hej till den sista personen vi skulle träffas. lunch var på en vacker vingård på toppen av en kulle som gav oss en sinnessjuk vacker utsikt över dalen vi körde runt hela morgonen. Vi hade en provsmakningsmeny som innehöll ost och skinka som vi sett sett på de två fabrikerna vi besökte, liksom lite lokalt vin. vi njöt av att chatta med Monica, och måltiden var enastående. Slutligen var vårt sista stopp till en vingård där de förutom flera olika viner gör balsamvinäger. men inte den balsamiska ättika som jag brukar använda. dessa saker var galen bra, gjord av familjen som ägde och drivit vingården och var åldrade i minst 16 år! kvinnan som visade oss runt var en femte generationsmedlem i familjen, och hon förklarade både processen och de traditioner som följer med den. och så måste vi naturligtvis smaka på tre olika sorters åldrar från 16 till 25 år. Det var till skillnad från vad jag någonsin hade smakat förut och galen, galen bra. Vi köpte några av de 20 år gamla vintage att ta hem med oss. Totalt var dagen helt enthralling och förtrollande. När vi körde från plats till plats talade min man och jag om hur vi i USA har få produkter som de vi såg gjort, där det finns specifika regioner som producerar dem och höga standarder som styr deras produktion. det var jättebra att se en sådan stolthet av plats och produkt. . . de som gör dessa produkter är dedikerade och passionerade om sitt arbete, och kvaliteten på vad de gör är fantastisk. vi låter tur att få en inblick i sitt arbete och att njuta av frukterna av det. :) denna turné var definitivt en av höjdpunkterna i hela vår resa, och vi kan inte rekommendera det tillräckligt mycket. Det var ett fantastiskt värde för priset, och vi kände oss väldigt välskötta hela dagen. tack vare Monica för en underbar upplevelse!Mer

Datum för upplevelsen: april 2018
Omdömet skrevs 14 april 2017

Detta var den bästa rundtur vi gjorde i Italien! Både den Måltider från Parma - Reggiano och Parma Proscuitto factory tours var verkligen enastående och informativt och du får en nära upp se över hur dessa 2 traditionella livsmedel har varit som produceras i generationer....Lunch på en vingård efter dessa turer var otroligt läcker! ! Och våra guide, Michelle var mycket kunnig. Och våra förare, Guido var så bra. Jag rekommenderar starkt denna tur! !Mer

Datum för upplevelsen: april 2017
Omdömet skrevs 5 augusti 2016

Helt fantastisk jobb genom vår guide Elena! Vi besökte parmigiano Reggiano och prosciutton de Parma faciliteter och det var fantastiskt. Rundade av en fantastisk lunch på en vingård. Sara den representant från Mat Valley Gourmet Turer vi kontaktade mig flera gånger och var alltid där...för att svara på frågor. Om din interesserad eller inom besöksnäringen, jag rekommenderar starkt denna tur. Första klass från stannar till slut!!Mer

Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Datum för upplevelsen: augusti 2016
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 49 hotell i närheten
Residence Liberty
106 omdömen
0,3 km bort
Sina Maria Luigia
482 omdömen
0,41 km bort
Savoy Hotel
510 omdömen
0,53 km bort
Hotel Astoria
925 omdömen
0,54 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 760 restauranger i närheten
CIACCO. Gelato senz'altro
442 omdömen
0,1 km bort
Umami Gastrobar
53 omdömen
0,38 km bort
Pizzeria Pomodoro e Basilico
375 omdömen
0,09 km bort
Zushi Parma
452 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 237 sevärdheter i närheten
Battistero di Parma
1 654 omdömen
0,58 km bort
Camera di San Paolo
409 omdömen
0,62 km bort
Monastero di San Giovanni Evangelista
213 omdömen
0,5 km bort
Chiostri di S.Giovanni Evangelista
57 omdömen
0,52 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Food Valley Travel & Leisure.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering