Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
Höjdpunkter från omdömen
Aldrig..

..hade jag trott att jag så till den milda grad skulle fascineras av berättande om tillverkning av ... läs mer

Omdömet skrevs 4 juli 2016
Dag L
,
Solna
från mobil enhet
Rekommenderas!

Trevligt besök hos Acetaia di Giorgio. Carlotta berättade för oss hur riktig balsamico tillverkas ... läs mer

Omdömet skrevs 8 juli 2013
Marita B
,
Umeå
Läs alla 104 omdömen
77
Alla bilder (77)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt97 %
  • Mycket bra1 %
  • Medel1 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt1 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
11 °
4 °
nov
5 °
0 °
dec
5 °
-1 °
jan
Kontaktuppgifter
Via Sandro Cabassi 67, 41123, Modena, Italien
Webbplats
+39 059 333015
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Modena
från 231,20 US$
Mer information
från 156,90 US$
Mer information
från 180,10 US$
Mer information
från 122,00 US$
Mer information
Mest hjälpsamma positiva omdöme
Omdömet skrevs 9 juni 2015
Google-översättning

Mer

Mest hjälpsamma negativa omdöme
Omdömet skrevs 2 augusti 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömen (104)
Filtrera omdömen
46 resultat
Medlemsbetyg
46
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
46
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 46 omdömen
Omdömet skrevs 4 juli 2016 från mobil enhet

..hade jag trott att jag så till den milda grad skulle fascineras av berättande om tillverkning av ÄKTA Modena balsamvinäger. Lika fascinerad av provsmakning av olika 12 och 25åringar. Smakupplevelser utöver det vanliga. Allt detta hemma hos fabrikören. Marcelo gjorde ett fantastiskt jobb. Aldrig mer...Mer

Tack Dag L
Omdömet skrevs 8 juli 2013

Trevligt besök hos Acetaia di Giorgio. Carlotta berättade för oss hur riktig balsamico tillverkas. Vi provsmakade olika varianter och fick möjlighet att känna skillnad på olika sorter. Vi tog tillfället att handla med oss några olika flaskor hem till Sverige så kan vi minnas besöket...Mer

1  Tack Marita B
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 1 oktober 2018 från mobil enhet

Efter provsmakning av denna balsamvinäger kommer du aldrig att vara nöjd med mataffär igen. Några droppar av dessa saker kommer att göra dina ögon rulla tillbaka i ditt huvud, på ett bra sätt. Det är inte bara balsamins underbara, familjemedlemmarna som driver platsen är tydliga...i sin passion för vad de gör.Mer

Omdömet skrevs 21 juli 2018

Andra har sagt, det alla redan. Vi hade en härlig eftermiddag med Marcello, en super - ganska bra och vänlig kille, som förklarade den-balsamico vinäger tillverkning process som mycket väl som det som gör den verkliga Modena grejer olika och den bästa. Marcello var otroligt...generös, första har erbjudit oss flera olika sorter att prova, och sedan att låta oss be att prova något annat de hade. Jag lärde mig mycket och jag är verkligen glad att vi valde detta ställe. Den lilla gruppen - vår familj på fyra samt ett annat par - gjorde de erfarenheter känna oss mycket personlig. Marcello var underbar med våra två små pojkar, som hade en fantastisk tid med honom, och var på något sätt alls fast inställd på försäljning i slutet av turen och för att smaka pressa. Tack än en gång, Marcello!Mer

Omdömet skrevs 4 juli 2018 från mobil enhet

Den tur- och, som är verkligen en kort lektion i historia och för att smaka är fantastisk. Jag lärde mig mycket om balsamvinäger och nu att jag har smakat den reella saken, vet inte vad jag kommer att kunna konsumera kommersiella balsamvinäger finns åter ingen...avgift för en utflykts- och inte pressas till att köpa. Jag rekommenderar starkt denna aktivitet som jag gjorde en reservation via e-post innan vi anlände i Italien.Mer

Omdömet skrevs 13 juni 2018

Den Acetaia di Giorgio ligger i utkanten över Modena och lätt att hitta. Beläget i en vacker residence, vi välkomnades av Giovanna, Giorgio's fru, med en uppfriskande glas vatten innan vi deltog vinprovning på andra våningen i villan. Giovanna var mycket informativ och höll en...intressant tala om Balsamvinäger är "birth" cirkel. Vi provade 5 olika sorter och efter provningen det finns en möjlighet att titta runt produktionsområdet och för att köpa produkten. Ingen press att köpa var tillämpas. Det är en mycket avslappnad upplevelse och vi är mycket glada vi gjorde det arrangemang. Av kursen vi inte undkom till den frestelsen och köpte oss själva en flaska av den 25 år gamla Ciliegio, Giorgio Primo som vi kommer att värdera högt och njuta av med dem som kan uppskatta den här härliga flytande guldet! Tack Giovanna och Giorgio för en fantastisk upplevelse!Mer

Omdömet skrevs 15 november 2017

Vi blev mycket imponerade. Vi blev inbjudna till hemmet där produkten är gjort sedan 1800 talet. Lukten var verkligen hänförande när jag kom in. Vi var sedan förklarade de historia och produktion av denna fina produkt. Det var oerhört intressant och du kommer smaka på...vinäger och kommer att kunna köpa dem. Mycket boutique familjeföretaget.Mer

Omdömet skrevs 28 oktober 2017 från mobil enhet

Gå dit för gratis rundtur och för att smaka! Se 140 + år gamla tunnor och smak 25 + år gamla vinäger. Det är en fantastisk upplevelse och är gratis. Kreditkort accepteras för inköp. Älskade det här upplevelse och kommer att fortsätta att göra kommande...inköp från denna producent via Internet.Mer

Omdömet skrevs 24 juli 2017

Jag tog detta tur- och nyligen med en vän, och vi hade en fantastisk tid! Det är ungefär en 10 minuters taxiresa från centrum av staden, och mycket mycket värt det att ta en kort resa till denna underbara hem. Marcello var mycket kunnig och...brinner för konsten att göra balsamvinäger. Det fanns bara fem av oss på the tour den dagen, vilket gav oss möjlighet att få verkligen personlig och intim upplevelse. Marcello var kan till svar varje fråga som vi hade i detalj, och förklarade allt om-balsamico vinäger i ett sådant en tydlig, intressant sätt. Vi provade fyra olika typer av balsam, och jag gav verkligen ha en klar förståelse av skillnaderna mellan dem. I slutet av turen, vi hade alternativ av att köpa våra egna flaskor med balsamico, men vi var inte pressad att göra detta på alla. Men de smakade så god att alla i turen köpte åtminstone en flaska! Jag är så glad att vi valde att åka hit för denna tur. Vi hade en underbar tid, och jag kom tillbaka till New York och himlade ur alla " balsamvinäger " som jag hade i mitt kabinett! Du kommer att bokstavligt talat aldrig vara kunna ha något annat än en gång du har smakat den här otroliga balsamico! Se till att kolla detta ställe om du är i Modena! !Mer

Omdömet skrevs 3 juli 2017

Detta är ett måste om du är i området. Jag visste att mycket litet om balsamvinäger innan du besöker Acetaia di Giorgio. Det var en riktig eye opener -! Marcello är en jättebra värd och vet så mycket om balsamvinäger. De producerar är fantastisk balsamvinäger....Det är så annorlunda och så mycket mer utsökt än något du skulle kunna någonsin köper på den närmaste mataffär. Vi köpte efter avslutad tur och är de köper balsamvinäger lite mer via webbplatsen, så är det bra. Rekommenderar starkt!Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 33 hotell i närheten
Hotel Eden
99 omdömen
0,9 km bort
Tiby Ritz
295 omdömen
1,2 km bort
Hotel Estense
334 omdömen
1,52 km bort
Central Park Hotel
170 omdömen
1,54 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 831 restauranger i närheten
Strada Facendo
516 omdömen
0,74 km bort
L'insolito Bar
546 omdömen
0,26 km bort
Trattoria Madonnina
405 omdömen
0,09 km bort
Bar Gran Prix
23 omdömen
0,42 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 237 sevärdheter i närheten
Piazzale della Rosa
6 omdömen
1,13 km bort
Palazzo dei Musei
80 omdömen
1,54 km bort
Museo Lapidario Estense
88 omdömen
0,98 km bort
Parco Ferrari
40 omdömen
0,58 km bort
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Acetaia di Giorgio.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering