Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Acetaia Malpighi

165 omdömen
Nr 2 av 16 Rundturer i Modena
Stängt nu
Öppettider i dag: 10:00 - 18:00
Certificate of Excellence
Kontaktuppgifter
Modena, Italien

Acetaia Malpighi
Det går inte att boka på TripAdvisor

Vill du ha andra alternativ du kan boka nu?
Omdömen (165)
Filtrera omdömen
27 resultat
Medlemsbetyg
22
3
1
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
22
3
1
0
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 27 omdömen
Omdömet skrevs 29 april 2015 från mobil enhet

Mycket proffsigt bemötande med stort engagemang. Man får en bra inblick i hur balsamvinäger produceras och lagras. Mycket intressant att pröva de olika typerna och man har möjlighet att handla.

Tack Annette W
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Min far och jag hade läst om Acetaia Malpighi på internet när du letade efter ställen att smaka balsamvinäger. Vi hände på det när vi gick genom Piazza Roma och bestämde oss för att titta i fönstret. Det fanns en tjej inuti som erbjöd en...snabb informationssession om processen att skapa balsamvinäger och ledde en provsmakning med oss och ett annat par. Vi försökte 6 olika typer av balsamico och slutade köpa den fantastiska vita vinägern och en liten flaska traditionell balsamico. Absolut läckra och anständigt prissatta. Jag känner inte till flickans namn, men hon gjorde ett underbart jobb som vägledde oss genom historia, betydelse och process av balsamico och vi njöt av det.Mer

Datum för upplevelsen: december 2018
Omdömet skrevs 12 oktober 2018

Med vår turnégrupp besökte min fru och jag Acetaia Malpighi. Här är vad jag skrev i min tidskrift: "Vi gick först till en balsamicovinegarmakare från Modena, Acetaia Malpighi. En kvinna gav oss ett intressant samtal om hur de gör vinäsken. Därefter gick vi in ​​i...ett rum med stolar, och kvinnan skulle prata om en viss ättika och sedan komma runt till varje person och ge honom / henne några droppar vinäger att smaka. Smaken var faktiskt bra, inte mycket som ättika. Vi fick smaka på 4 balsamiska vinegars, med varje efterföljande en starkare, äldre och dyrare än den förut. "För hennes 75-årsdag gav turnédirektören min fru en flaska favoritvinäger av dem vi smakade. Detta var ett bra ställe att besöka, och du kan bestämma dig för att köpa en flaska eller två innan du lämnar.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2018
Omdömet skrevs 22 augusti 2018

Besökte med min fru och våra 2 små barn. Vi alla verkligen haft den kunniga turnén ges av Monica (väl kanske inte 1 år gammal) och rekommenderar det till någon i området med en bil. Smakningarna var stora (vi försökte många olika typer av ättika)...- jag hade ingen aning om att balsamvinäger i sin renaste form kunde vara så smaklig och varierad.Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 21 juni 2018 från mobil enhet

Tyvärr, vi gjorde inte har tid att besöka Acetaia Malpighi, men lyckligtvis vi hittade en liten boutique presentbutik på Piazza Roma. Den unga värdinna var så charmiga och kunnig och vi var de enda kunder. Hon förklarade oss ättikan produktion, vilket var helt nytt för...oss, vi gjorde några tasting, och även köper upp små flaskor med röda och vita balsamvinäger att föra hem. Nu är vi njuter av italienska ostar med en liten droppe Acetaia Malpighi vinäger - utsökt komplement till utmärkt Nebbiolo av Piemonte.Mer

Datum för upplevelsen: april 2018
Omdömet skrevs 25 maj 2018

Det här är den verkliga affären. . . . Den enda ingrediensen är druvsaft (röd och vit). Det tar år att få rätt smak. . . eller du kan få den på kvällsmarknaden med tillsatt socker och vin. Jag lärde mig mycket och smakade de...olika produkterna. Jag köpte en liten flaska.Mer

Datum för upplevelsen: maj 2018
Omdömet skrevs 2 januari 2018

Även om jag använder balsamvinäger så insåg jag aldrig att det kunde vara så mycket inblandat i produktionen. På Acetaia Malpighi talar vi om balsamins högsta kvalitet, och processen, som presenteras av Monica, är fascinerande och väldigt bra. Det följdes av en provsmakning av de...olika typerna och åldringarna av balsamico och sedan en mycket god brunch. Slutligen en chans att köpa och, ha tagit hem och använt det, jag är glad att jag gjorde det.Mer

Datum för upplevelsen: december 2017
Omdömet skrevs 12 november 2017 från mobil enhet

Modena är hemmet av balsamikvinäger och familjen Malpighi är bäst av det bästa. De har fat som går tillbaka till 1730 och några av vinegarsna är 40 år gamla. Vi försökte många typer och blandar och vi såg hela processen. Smakrummen är lysande och produkterna...rimligt prissatta. Prova den mörka choklad med balsamlikörlikor. fantastiskaMer

Datum för upplevelsen: november 2017
Omdömet skrevs 23 augusti 2017 från mobil enhet

Den ansvariga damen var enastående med henne kunskap av den druvor och processen av att göra den-balsamico vinäger. Den vinprovning. var extremt bra gjort med en hel del av omsorg och respekt för att de generationer av kunskap. Jag rekommenderar detta ställe som ett extremt...bra ställe att hitta bra kvalitet-balsamico's i alla åldrar. De har recept som väl, och föreslår hur att använda och servera den mat, ost, kött etc. för att gå med de olika Åldrarna Balsam vinäger. Jag gillar särskilt den 25 år att använda , bland på mat, men som en digestive. En mycket rent och fräscht ställe att besöka.Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2017
AcetaiaMalpighi, ufficio stampa på Acetaia Malpighi, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 5 juni 2017

Vi hade en personlig turné på engelska som varade 45 minuter och sedan smakade vi många vinegars som de producerar. Turnén är väldigt informativ om hur balsaminsvin och andra produkter produceras och säljs.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Visa fler omdömen
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Acetaia Malpighi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering