Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ceramic Creative GresSierra

Calle del Alamo 4, 11130, Chiclana de la Frontera, Spanien
+34 856 91 35 66
Webbplats
Dela
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

Omdömet skrevs 1 april 2016
Agustin N
,
Chiclana de la Frontera, Spanien
Läs alla 20 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt65 %
  • Mycket bra30 %
  • Medel5 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt
Öppettider
Öppettider i dag: Stängt
Föreslagen längd: < 1 timme
PLATS
Calle del Alamo 4, 11130, Chiclana de la Frontera, Spanien
KONTAKT
Webbplats
+34 856 91 35 66
Skriv ett omdömeOmdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Filtrera
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 1 april 2016

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 24 hotell i Chiclana de la Frontera
Alboran Chiclana
134 omdömen
0,34 km bort
Balneario de Fuenteamarga
20 omdömen
1,92 km bort
Complejo De Campano
1 omdöme
3,41 km bort
Marisma Sancti Petri
48 omdömen
4,83 km bort
Restauranger i närheten
Via Vai
266 omdömen
0,26 km bort
El Molino Tapas
128 omdömen
0,25 km bort
Cerveceria la Maritima
48 omdömen
0,33 km bort
El Rincon de Paquiro
17 omdömen
0,36 km bort
Sevärdheter i närheten
Mercado de Abastos
98 omdömen
0,25 km bort
Ermita de Santa Ana
85 omdömen
0,53 km bort
Convento de Jesús Nazareno
35 omdömen
0,12 km bort
Mercado de Santa Ana
69 omdömen
0,18 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ceramic Creative GresSierra.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in