Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
8
Alla bilder (8)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt46 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel18 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
12 °
5 °
okt
6 °
1 °
nov
2 °
-2 °
dec
Kontaktuppgifter
Schlossstr. 22, 06886 Wittenberg, Saxony-Anhalt, Tyskland
Webbplats
+49 3491 8764030
Ring
Omdömen (11)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 12 juni 2017

vi kom hit två gånger, en gång på en mycket varm dag när vi behövde förfriskningar. Jag hade "Luther Angewort" som var en läcker "Reformation" bulle med en kopp te, min man hade Katherine Von Bora Angewort som var en läcker tårta med kaffe. Vi...kom tillbaka flera dagar senare, även på te tid och försökte en annan tårta, med agad dryck av teMer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 13 hotell i närheten
Ringhotel Schwarzer Baer
100 omdömen
0,13 km bort
Hotel Alte Canzley
64 omdömen
0,14 km bort
Brauhaus Wittenberg
71 omdömen
0,24 km bort
Am Schwanenteich
55 omdömen
0,42 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 61 restauranger i närheten
Brauhaus Wittenberg
317 omdömen
0,23 km bort
Restaurant Vino
51 omdömen
0,36 km bort
Wittenberger Kartoffelhaus
120 omdömen
0,12 km bort
WittenBurger
46 omdömen
0,23 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 30 sevärdheter i närheten
Castle Church
340 omdömen
0,17 km bort
Lutherhalle/Lutherhaus
302 omdömen
0,86 km bort
Stadtkirche, a World Heritage Treasure
141 omdömen
0,39 km bort
Luther 1517
69 omdömen
0,96 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bitter Suess.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering