Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Wilhelm-Busch-Muehle

Muehlengasse 8 | Ebergoetzen, 37136 Göttingen, Niedersachsen, Tyskland
+49 5507 7181
Webbplats
Spara
;
Höjdpunkter från omdömen
Ljudnivån i en kvarn som är igång, fantastiskt lärorikt.

I byn Ebergötzen där kvarnen ligger och där Max und Moritz trecknar tillbragte sin barndom, finns ... läs mer

Omdömet skrevs april 25 2017
Rosenkojan
,
Uppsala, Sverige
Läs alla 35 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt61 %
  • Mycket bra31 %
  • Medel8 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
PLATS
Muehlengasse 8 | Ebergoetzen, 37136 Göttingen, Niedersachsen, Tyskland
KONTAKT
Webbplats
+49 5507 7181
Skriv ett omdöme
Omdömen (35)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Omdömet skrevs april 25 2017

I byn Ebergötzen där kvarnen ligger och där Max und Moritz trecknar tillbragte sin barndom, finns två mindre kvarnar på området runt det Europeiska brödmuseet. Detta är är instruktivt och trevligt. Om man kan få en visning där eget brödbak ingår är det väldigt trevligt....Mer

Tack Rosenkojan
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 5 2013

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Hofcafe am Pfarrhaus
5 omdömen
8,77 km bort
Landgasthaus Rhode
22 omdömen
10,1 km bort
Burgschanke Plesse
16 omdömen
10,21 km bort
Graf Isang
48 omdömen
3,64 km bort
Sevärdheter i närheten
Das Europaische Brotmuseum
9 omdömen
0,52 km bort
Westerturm
15 omdömen
12,27 km bort
Botanischer Garten
111 omdömen
12,35 km bort
Gut Herbigshagen - Heinz Sielmann Stiftung
7 omdömen
12,35 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Wilhelm-Busch-Muehle.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in