Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
15
Alla bilder (15)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt20 %
  • Mycket bra60 %
  • Medel20 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
1 °
-1 °
dec
1 °
-2 °
jan
2 °
-1 °
feb
Kontaktuppgifter
Zum Alheimer | Alheim, 36211 Kassel, Hesse, Tyskland
Webbplats
+49 5664 9379759
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
1
3
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
1
3
1
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 6 september 2017
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: september 2017
Omdömet skrevs 16 juli 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2017
Omdömet skrevs 4 oktober 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: september 2016
Omdömet skrevs 27 oktober 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Omdömet skrevs 21 september 2015
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2014
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 51 hotell i närheten
Hof Guttels
17 omdömen
1,58 km bort
Goebel's Hotel Rodenberg
139 omdömen
3,67 km bort
Posthotel Rotenburg
49 omdömen
4,41 km bort
Hotel Landhaus Silbertanne
42 omdömen
4,77 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 427 restauranger i närheten
Bacco - Esposito
80 omdömen
4,15 km bort
Poststation zum Alten Forstamt
39 omdömen
7,22 km bort
Pizzeria Rialto
33 omdömen
4,22 km bort
Moritz Cafe
20 omdömen
4,36 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 86 sevärdheter i närheten
Schloss Spangenberg
19 omdömen
10,31 km bort
Stiftsruine
96 omdömen
18,17 km bort
Heimatmuseum mit Wasserburg
12 omdömen
19,97 km bort
Kilianskapelle
7 omdömen
22,79 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Alheimerturm.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering