Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Blickachsen

Schloss 1, 61348 Bad Homburg, Hesse, Tyskland
+49 6172 28906
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Google-översättning

läs mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Hocico
,
Frankfurt
Läs alla 23 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt57 %
  • Mycket bra43 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
PLATS
Schloss 1, 61348 Bad Homburg, Hesse, Tyskland
KONTAKT
Webbplats
+49 6172 28906
Skriv ett omdöme
Omdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

110 av 23 omdömen

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Google-översättning

Mer

1  Tack Hocico
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Tack Rainer B
Omdömet skrevs augusti 27 2017
Google-översättning

Mer

Tack rrolf1940
Omdömet skrevs maj 5 2017
Google-översättning

Mer

Tack Iso58
Omdömet skrevs september 4 2016
Google-översättning

Mer

Tack Юлия К
Omdömet skrevs april 13 2016
Google-översättning

Mer

Tack beaken2016
Omdömet skrevs december 24 2015
Google-översättning

Tack isaenko
Omdömet skrevs oktober 16 2015
Google-översättning

Mer

Tack Marc V
Omdömet skrevs september 28 2015
Google-översättning

Mer

1  Tack 1000Reisen
Omdömet skrevs september 1 2015
Google-översättning

Tack awardoro
I närheten
Restauranger i närheten
Cafe Eiding
70 omdömen
0,03 km bort
Taverne Kavala
51 omdömen
0,19 km bort
Sushi Bistro Kai-OH
38 omdömen
0,12 km bort
Pizzeria Il Gargano
58 omdömen
0,17 km bort
Sevärdheter i närheten
Kurpark
127 omdömen
0,72 km bort
Bad Homburg Palace
96 omdömen
0,18 km bort
Church of the Redeemer
47 omdömen
0,3 km bort
Russian Orthodox Church
35 omdömen
1,1 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Blickachsen.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in