Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Champagne Chateau de Boursault

Chateau de Boursault | Boursault, 51480, Épernay, Frankrike
+33 3 26 58 42 21
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs november 1 2016
Lora D
,
New York, New York, United States
Läs alla 6 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt52 %
  • Mycket bra16 %
  • Medel16 %
  • Dåligt16 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 09.00 - 12.00, 13.30 - 17.00
PLATS
Chateau de Boursault | Boursault, 51480, Épernay, Frankrike
KONTAKT
Webbplats
+33 3 26 58 42 21

Liknande saker att göra i Épernay

Skriv ett omdöme
Omdömen (6)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs november 1 2016

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs november 5 2015

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs januari 22 2014

I närheten
Restauranger i närheten
Cook'In
220 omdömen
0,06 km bort
C.Comme
313 omdömen
0,26 km bort
La Table Kobus
380 omdömen
0,2 km bort
Patisserie Vincent Dallet
129 omdömen
0,19 km bort
Sevärdheter i närheten
Moet et Chandon Champagne Cellars
1 231 omdömen
0,47 km bort
Avenue de Champagne
332 omdömen
0,5 km bort
Mercier
926 omdömen
1,37 km bort
Office de Tourisme Epernay Pays de Champagne
281 omdömen
0,37 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Champagne Chateau de Boursault.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in