Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
97
Alla bilder (97)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt52 %
  • Mycket bra41 %
  • Medel6 %
  • Dåligt1 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
10 °
sep
15 °
8 °
okt
10 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
Promenade Pablo Picasso, 35800 Dinard, Frankrike
Omdömen (260)
Filtrera omdömen
13 resultat
Medlemsbetyg
7
6
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
7
6
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 13 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 1 augusti 2017

Mer

Omdömet skrevs 7 juni 2017 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 24 maj 2017

Omdömet skrevs 11 januari 2017

Omdömet skrevs 23 november 2016

Omdömet skrevs 7 november 2016

Omdömet skrevs 9 september 2016

Omdömet skrevs 29 augusti 2016

Mer

Omdömet skrevs 25 augusti 2016

Omdömet skrevs 14 september 2015

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 22 hotell i Dinard
Hôtel Villa Reine Hortense
126 omdömen
0,07 km bort
Le Crystal
202 omdömen
0,09 km bort
Royal Emeraude Dinard - MGallery Collection
781 omdömen
0,13 km bort
Hotel de la Plage
135 omdömen
0,2 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 114 restauranger i Dinard
Le Citrus
499 omdömen
0,21 km bort
Creperie du roy
263 omdömen
0,25 km bort
Le Cafe Rouge
667 omdömen
0,2 km bort
L'aventure brasserie
383 omdömen
0,17 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 34sevärdheter i Dinard
Promenade du Clair de Lune
789 omdömen
0,61 km bort
Pointe du Moulinet
149 omdömen
0,23 km bort
Villa les Roches Brunes
101 omdömen
0,42 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Plage de l'Ecluse.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering