Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
105
Alla bilder (105)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt58 %
  • Mycket bra37 %
  • Medel3 %
  • Dåligt2 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
10 °
sep
15 °
8 °
okt
11 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
La Glaciere Route D768, 56340 Carnac, Frankrike
Webbplats
Omdömen (143)
Filtrera omdömen
15 resultat
Medlemsbetyg
12
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
12
3
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
110 av 15 omdömen
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 10 juli 2017 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Omdömet skrevs 27 maj 2017

Omdömet skrevs 23 januari 2017

Omdömet skrevs 28 juli 2016

Mer

Omdömet skrevs 18 juni 2016

Mer

Omdömet skrevs 6 maj 2016 från mobil enhet

Mer

Omdömet skrevs 26 april 2016

Omdömet skrevs 12 mars 2016

Mer

Omdömet skrevs 7 januari 2016

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 15 hotell i Carnac
Hotel Tumulus
416 omdömen
2,87 km bort
Hotel An Ti Gwenn
183 omdömen
3,09 km bort
Carnac Lodge & Hotel
304 omdömen
3,29 km bort
Auberge Hôtel-Restaurant Le Ratelier
93 omdömen
3,47 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 99 restauranger i Carnac
Restaurant Chez Auguste
838 omdömen
3,05 km bort
L Hippocampe
272 omdömen
3,39 km bort
Restaurant La Cote
443 omdömen
2,03 km bort
L'Estaminet
214 omdömen
3,25 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 37sevärdheter i Carnac
Le P'tit Délire
255 omdömen
3,52 km bort
Huitres Henry
7 omdömen
3,72 km bort
Biscuiterie Simon
43 omdömen
3,78 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Dolmens de Mane Karioned.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering