Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
4
Alla bilder (4)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt75 %
  • Mycket bra25 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
14 °
sep
18 °
12 °
okt
13 °
7 °
nov
Kontaktuppgifter
jai-Alai, Saint-Jean-de-Luz, Frankrike
Webbplats
+33 5 59 26 03 16
Ring
Omdömen (8)
Filtrera omdömen
8 resultat
Medlemsbetyg
6
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
6
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 juli 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 augusti 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 25 juli 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 20 juli 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 augusti 2013
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 28 hotell i Saint-Jean-de-Luz
Hotel Restaurant Bergara
100 omdömen
1,06 km bort
Hotel Chilhar
128 omdömen
2,82 km bort
Hotel Euzkadi
189 omdömen
2,94 km bort
ARGI-EDER
370 omdömen
3,24 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 196 restauranger i Saint-Jean-de-Luz
Le Farniente
203 omdömen
2,99 km bort
Restaurant du Golf Epherra
66 omdömen
3,11 km bort
ARGI-EDER
128 omdömen
3,22 km bort
Restaurant Bergara
15 omdömen
1,05 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 48sevärdheter i Saint-Jean-de-Luz
Ttiki Leku
48 omdömen
2,99 km bort
Church of Notre-Dame de l'Assomption
90 omdömen
3,4 km bort
L'Atelier du Piment
585 omdömen
3,66 km bort
Nature-Riviere
76 omdömen
2,71 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Initiation a la Cesta Punta.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering