Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

La Popartiserie

Öppet i dag: 14:00 - 22:00
Spara
Dela
21
Alla bilder (21)
Helhetsvy
Certificate of Excellence
Resenärsöversikt
  • Utmärkt61 %
  • Mycket bra30 %
  • Medel2 %
  • Dåligt6 %
  • Hemskt1 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 14:00 - 22:00
Se alla tider
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
19 °
9 °
sep
13 °
5 °
okt
7 °
1 °
nov
Kontaktuppgifter
3 rue de l Ail, 67000, Strasbourg, Frankrike
Webbplats
+33 6 87 13 71 83
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Strasbourg
från 154,50 US$
Mer information
från 243,70 US$
Mer information
från 28,50 US$
Mer information
från 41,60 US$
Mer information
Omdömen (94)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
1
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 19 april 2017

Mer

Omdömet skrevs 26 oktober 2016

Mer

I närheten
Hotell i närhetenSe alla 131 hotell i Strasbourg
Hotel Patricia
244 omdömen
0,02 km bort
ETC Hotel
306 omdömen
0,16 km bort
Hotel du Dragon
609 omdömen
0,17 km bort
Hotel Gutenberg
1 323 omdömen
0,18 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 1 596 restauranger i Strasbourg
Cinnamon
675 omdömen
0,08 km bort
Le Caillou
239 omdömen
0,14 km bort
Bistrot Coco
300 omdömen
0,14 km bort
La Particule
122 omdömen
0,06 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 323sevärdheter i Strasbourg
Musée historique de la Ville de Strasbourg
478 omdömen
0,23 km bort
Eglise Saint-Thomas
298 omdömen
0,12 km bort
Place Gutenberg
709 omdömen
0,23 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på La Popartiserie.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering