Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dela
40
Alla bilder (40)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt44 %
  • Mycket bra38 %
  • Medel14 %
  • Dåligt3 %
  • Hemskt1 %
Om
Föreslagen längd: 2-3 timmar
Kontaktuppgifter
Piazza Visconti Venosta 2, 10026 Santena, Italien
Webbplats
+39 011 949 2578
Ring
Omdömen (57)
Filtrera omdömen
57 resultat
Medlemsbetyg
24
22
8
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
24
22
8
2
1
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 57 omdömen
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 6 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 mars 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 13 februari 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 8 februari 2018
Google-översättning

Omdömet skrevs 14 januari 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 16 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 27 juni 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Hotel Panorama
142 omdömen
2,55 km bort
Tulip Inn Turin South
262 omdömen
4,39 km bort
Brindor Hotel
125 omdömen
5,51 km bort
Hostellerie du Golf
110 omdömen
5,87 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 24 restauranger i närheten
Le vecchie Credenze
150 omdömen
1,23 km bort
La Locanda del Cont
197 omdömen
0,09 km bort
Kanji Ristorante Giapponese
414 omdömen
1,58 km bort
Osteria Drago Verde
537 omdömen
1,3 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 8 sevärdheter i närheten
Ecomuseo dell'argilla
7 omdömen
2,81 km bort
Il Mulino del Benessere Biospa
25 omdömen
4,03 km bort
Caffe Vergnano 1882 Trofarello
56 omdömen
4,66 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Castello Cavour Santena.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering