Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cave Eric Louis - Vins de Sancerre

26 Rue de la Mairie | Le Bourg - Celliers de la Pauline, 18300 Thauvenay, Sancerre, Frankrike
+33 2 48 79 91 46
Webbplats
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det här?
Language Weaver Visa maskinöversättningar

läs mer

Omdömet skrevs juli 30 2016
Jo P
,
Bournemouth, Storbritannien
Läs alla 80 omdömen
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt75 %
  • Mycket bra25 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 10.00 - 12.00, 13.30 - 19.00
Föreslagen längd: 1-2 timmar
PLATS
26 Rue de la Mairie | Le Bourg - Celliers de la Pauline, 18300 Thauvenay, Sancerre, Frankrike
KONTAKT
Webbplats
+33 2 48 79 91 46
Skriv ett omdöme
Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 30 2016

Mer

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs juli 19 2015

Language Weaver
Detta omdöme har maskinöversatts från engelska Vad är det?
Visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs september 20 2013

Mer

I närheten
Restauranger i närheten
Le Floroine
50 omdömen
1,26 km bort
La Tour
449 omdömen
3,3 km bort
L'Auberge de Saint Thibault
218 omdömen
3,31 km bort
Restaurant de l'hotel le Laurier
177 omdömen
3,63 km bort
Sevärdheter i närheten
Gitton
6 omdömen
1,41 km bort
Vinitour Centre-Loire
123 omdömen
5,62 km bort
Tour du Pouilly Fumé
38 omdömen
7,39 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Cave Eric Louis - Vins de Sancerre.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in