Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bar Gelateria Calypso

Stängt nu: 07:30 - 22:00
Öppet i dag: 07:30 - 22:00
Dela
34
Alla bilder (34)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt45 %
  • Mycket bra43 %
  • Medel6 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt6 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 07:30 - 22:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
9 °
nov
10 °
6 °
dec
10 °
5 °
jan
Kontaktuppgifter
Piazza Giuseppe Perotti Generale 30, 12061 Carru, Italien
Webbplats
+39 333 868 5602
Ring
Omdömen (16)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 25 maj 2017 från mobil enhet

Var här för både lunch och aperitif tid! Både bra Lunch 13 euro för en Milanese med sidor, aperitives med massor av stuzzichini, fredag personal och bra stämning. Vinbaren aperitivo tiden har massor av mat!

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Albergo dei Gelsi
4 omdömen
5,34 km bort
Tenuta Larenzania
44 omdömen
6,97 km bort
Hotel Il Giardino
10 omdömen
7,72 km bort
Hotel Ristorante Alpi del mare
12 omdömen
10,36 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 23 restauranger i närheten
Osteria del Borgo
1 122 omdömen
0,24 km bort
Trattoria Vascello d'Oro
804 omdömen
0,16 km bort
Pizzeria Vesuvio
210 omdömen
0,07 km bort
Palazzo Di Mezzo Hotel Ristorante
41 omdömen
0,25 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
I Perticali
21 omdömen
0,53 km bort
Castello Di Carru
21 omdömen
0,6 km bort
Monumento al Bue Grasso
26 omdömen
0,39 km bort
Chiesa di Maria V. Assunta
12 omdömen
0,28 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Bar Gelateria Calypso.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering