Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
14
Alla bilder (14)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt60 %
  • Mycket bra20 %
  • Medel20 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Kontaktuppgifter
Centro Storico, 11020 Antagnod, Italien
Webbplats
+39 0125 307113
Ring
Omdömen (10)
Filtrera omdömen
10 resultat
Medlemsbetyg
6
2
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
6
2
2
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 10 omdömen
Omdömet skrevs 22 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 13 september 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 18 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 5 juli 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 augusti 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 1 mars 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 15 augusti 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Residence Trompe-L'oeil
40 omdömen
0,42 km bort
Hotel L'Espoir
151 omdömen
0,42 km bort
Hotel Petit Prince
107 omdömen
0,43 km bort
Le Campagnol
65 omdömen
0,45 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 6 restauranger i närheten
Le Vieux Lyskamm
141 omdömen
0,19 km bort
Ristorante Le Solitaire
303 omdömen
0,97 km bort
Kraemerthal
183 omdömen
0,1 km bort
Agriturismo Goil
41 omdömen
0,41 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 2 sevärdheter i närheten
Chiesa Parrocchiale di San Martino
21 omdömen
0,14 km bort
Telemark Ski Hire
80 omdömen
4,16 km bort
Lago di Lod
118 omdömen
6,17 km bort
Lago Blu
31 omdömen
6,3 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Rascard.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering