Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
57
Alla bilder (57)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt32 %
  • Mycket bra21 %
  • Medel19 %
  • Dåligt7 %
  • Hemskt21 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
6 °
nov
10 °
3 °
dec
9 °
2 °
jan
Kontaktuppgifter
Fivizzano, Italien
Omdömen (51)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 5 juni 2016 från mobil enhet

Vi hade turen att vara i detta fantastiska område under Sapori eget Fivizzano. Paraden och maten var fantastiska. Det var otroligt att se medeltida traditioner av musik, flaggan kastar, och dans alla på en professionell nivå. På mina pengar detta område av Lunigiana Toskana har...lika mycket att erbjuda äkta italiensk från resenärer som någon annanstans i Toscana eller resten av Italien.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Albergo Ristorante Miramonti
112 omdömen
5,53 km bort
Hotel Belvedere
88 omdömen
8,49 km bort
Albergo Belvedere
3 omdömen
8,55 km bort
Castello di Pontebosio - Luxury Resort
25 omdömen
9,21 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i närheten
Albergo Ristorante San Paolo
60 omdömen
3,25 km bort
Agriturismo Lo Spino Fiorito Ristorante
153 omdömen
4,01 km bort
Ristorantenoteca Cashón
22 omdömen
5,58 km bort
Il Mulin da Mattia
49 omdömen
6,15 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 20 sevärdheter i närheten
Torre di Casola
9 omdömen
5,6 km bort
Castle dell'Aquila
95 omdömen
6,05 km bort
Pieve di San Lorenzo
6 omdömen
7,29 km bort
Bioparco dei Frignoli
11 omdömen
0,07 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Verrucola.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering