Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Brick Lane Café

Stängt nu: 19:30 - 03:30
Öppet i dag: 19:30 - 03:30
Dela
17
Alla bilder (17)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt25 %
  • Mycket bra75 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 19:30 - 03:30
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
13 °
6 °
nov
10 °
3 °
dec
9 °
2 °
jan
Kontaktuppgifter
Piazza Lodovico Corbani 8, 54011, Aulla, Italien
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
1
3
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
1
3
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 9 mars 2017
Google-översättning

Omdömet skrevs 24 maj 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 7 februari 2014
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2013
Google-översättning

Mer

CristianPucci, Proprietario på Brick Lane Café, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2013
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Demy Hotel
134 omdömen
0,92 km bort
La Trigola
80 omdömen
5,85 km bort
Castello di Pontebosio - Luxury Resort
25 omdömen
6,37 km bort
Santa Caterina Park Hotel - Sarzana
338 omdömen
9,61 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 58 restauranger i närheten
La Pizza Di Calvo Natale E C
135 omdömen
0,19 km bort
Per..Bacco
603 omdömen
0,16 km bort
Sagra dei Panigacci Podenzana MS
55 omdömen
0,76 km bort
Locanda Magno
119 omdömen
0,04 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 8 sevärdheter i närheten
Abbazia di San Caprasio
32 omdömen
0,15 km bort
Castello di Castiglione del Terziere
9 omdömen
5,48 km bort
Azienda Agraria La Valle
122 omdömen
5,7 km bort
Tour Guide Cinque Terre
5 omdömen
6,03 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Brick Lane Café.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering