Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
10
Alla bilder (10)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt59 %
  • Mycket bra36 %
  • Medel5 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
10 °
sep
13 °
8 °
okt
10 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
Port Blanc, Penvenan, Frankrike
Omdömen (36)
Filtrera omdömen
36 resultat
Medlemsbetyg
21
13
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
21
13
2
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 36 omdömen
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 juli 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 2 maj 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 november 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 augusti 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 24 juli 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 juni 2017
Google-översättning

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSee all hotels
Manoir de Kergrec'h
90 omdömen
6,57 km bort
Hotel Kastell Dinec'h
208 omdömen
7,74 km bort
Hotel de l'Estuaire
38 omdömen
8,09 km bort
Aigue Marine Hotel
161 omdömen
8,26 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 6 restauranger i Penvenan
Creperie La Grange
141 omdömen
2,73 km bort
Quai des Iles
206 omdömen
3,99 km bort
La Rocca
79 omdömen
5,65 km bort
La Maison Bleue
77 omdömen
5,72 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 3sevärdheter i Penvenan
Castel Meur
115 omdömen
6,22 km bort
Jardin du Kestellic
20 omdömen
7,27 km bort
La Cathedrale Saint-Tugdual
200 omdömen
7,88 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Rocher du Voleur.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering