Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pro Loco Belpasso

Stängt nu: 09:00 - 13:00, 16:00 - 20:00
Öppet i dag: 09:00 - 13:00, 16:00 - 20:00
Spara
Dela
3
Alla bilder (3)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:00 - 13:00, 16:00 - 20:00
Se alla tider
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
23 °
12 °
okt
18 °
8 °
nov
15 °
5 °
dec
Kontaktuppgifter
Via XV Traversa 69, 95032 Belpasso, Sicilien, Italien
Webbplats
+39 345 428 9933
Ring
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Belpasso
från 5,90 US$
Mer information
från 94,30 US$
Mer information
från 20,43 US$
Mer information
från 33,00 US$
Mer information
Omdömen (1)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
1
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 15 augusti 2017
Google-översättning

Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 1 226 hotell i närheten
Hotel La Fenice
63 omdömen
0,22 km bort
Hotel Il Conte dell'Etna
53 omdömen
4,98 km bort
Hotel Alle Pendici Dell'Etna
142 omdömen
5,09 km bort
Villa Michelangelo
208 omdömen
5,18 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 16 323 restauranger i närheten
A Putia Di Nonno Biagio
125 omdömen
1,4 km bort
The Eight Horses Pub
216 omdömen
0,25 km bort
CV Restaurant
60 omdömen
1,49 km bort
Pasticceria Signorello
20 omdömen
0,33 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 6 902 sevärdheter i närheten
Quad Etna Sud
112 omdömen
4,92 km bort
Santuario Madonna della Roccia
50 omdömen
2,3 km bort
Crateri Silvestri
129 omdömen
4,52 km bort
Santuario Madonna della Sciara
35 omdömen
4,25 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Pro Loco Belpasso.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering