Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra100 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
3 °
0 °
jan
5 °
0 °
feb
10 °
3 °
mar
Kontaktuppgifter
Regione Bassano, 33, 14055 Canelli, Italien
Webbplats
+39 0141 823297
Ring
Förbättra objektet
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Canelli
från 184,29 US$
Mer information
från 249,20 US$
Mer information
från 370,90 US$
Mer information
från 183,13 US$
Mer information
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
0
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
0
2
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 8 mars 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: mars 2017
Omdömet skrevs 10 november 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2016
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Residenza San Vito
237 omdömen
3,82 km bort
Relais La Corte
224 omdömen
4,99 km bort
Relais San Maurizio
596 omdömen
5,1 km bort
Hotel Il Castello di Bubbio
24 omdömen
6,49 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 37 restauranger i närheten
Ristorante Enoteca di Canelli
453 omdömen
1,35 km bort
Ristorante San Marco
912 omdömen
0,65 km bort
Osteria D'la Sternia
212 omdömen
1,16 km bort
Pasticceria Bosca
86 omdömen
1,16 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 25 sevärdheter i närheten
Cantina Contratto
238 omdömen
1,06 km bort
Coppo Wine Cellar
111 omdömen
0,8 km bort
Cantine Bosca - Cattedrali Sotterranee
44 omdömen
1,09 km bort
Cantine Bocchino- Azienda Agricola Bocchino Giuseppe di Bocchino Annalisa
13 omdömen
1,09 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Azienda Agricola Ghione Anna.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering