Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Es Calo
Publicera
Inkorg
Sök
Alla bilder (35)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt27 %
  • Mycket bra18 %
  • Medel20 %
  • Dåligt14 %
  • Hemskt21 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
17 °
11 °
nov
15 °
8 °
dec
13 °
7 °
jan
Kontaktuppgifter
Km 11.5, Es Calo, Formentera, Spanien
Förbättra objektet
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Formentera
från 28,12 US$
Mer information
från 115,86 US$
Mer information
från 140,60 US$
Mer information
från 618,65 US$
Mer information
Omdömen (92)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 20 november 2013 från mobil enhet

Jag uppskattade verkligen atmosfären, det var mycket trevligt, särskilt för barnen. Jag gillar detta ställe och jag säker på att jag kommer tillbaka i framtiden!

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 34 hotell i närheten
Hostal Bellavista
145 omdömen
0,11 km bort
Hotel Bahia
126 omdömen
0,13 km bort
Hostal La Savina
651 omdömen
0,26 km bort
Lago Dorado
148 omdömen
1,27 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 292 restauranger i närheten
Cafe del Lago
858 omdömen
0,21 km bort
TAMIS Gastronomia
273 omdömen
0,22 km bort
El Marino
139 omdömen
0,22 km bort
Quimera Restaurant
125 omdömen
0,3 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 84 sevärdheter i närheten
CharterAlia Boat Hire Formentera
334 omdömen
0,31 km bort
Formentera Divers
124 omdömen
0,05 km bort
Centro Nautico Formentera
96 omdömen
0,09 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Amore e iodio.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering