Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

International Academy of Italian Cuisine

Öppet nu: 09:00 - 17:00
Öppet i dag: 09:00 - 17:00
35
Alla bilder (35)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt73 %
  • Mycket bra19 %
  • Medel4 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt4 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 09:00 - 17:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
10 °
2 °
dec
9 °
1 °
jan
10 °
1 °
feb
Kontaktuppgifter
Via San Viticchio 414, 55100 Vicopelago, Italien
Webbplats
+39 0583 378071
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (21)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
4
2
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
4
2
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 11 november 2018

Tiden att titta tillbaka och göra en recension som jag hade för avsikt att från dag. Dag ett var lite mer än 2 månader sedan mer exakt den 3 september. Att bo i Italien med två fina kök att köra det var väldigt viktigt för...mig att lära mig mer om det italienska köket. Dessutom bör de 40 dagarna av klasserna innehålla olivolja provsmakning, vinprovning, vakuumförsegling och inte minst en HACCP 12 timmars träningspass. På den sista dagen kallade kocken Gianluca Pardini mig som den äldsta av de 11 vid kursen på 8 veckor för att få mina kommentarer och han fick mer eller mindre vad jag var tvungen att säga. Jag ställer mig in i en utmanande position. Gruppen bestod av 7 från Japan 3 från Italien och mig själv från Norge. Att registrera det var förväntat att utbildningen skulle vara på engelska, men japanerna hade sin egen tolk. Att få klasserna både att översätta till japanska och engelska skulle vara en röra så i min önskan att lära mig mer italienska försökte jag se mer, ta bilder och lära mig italienska. Så om du leder till en 8 veckors kurs frågar du frågan om vem som ska delta och vilket språk som ska användas för att få så mycket ut ur klasserna som möjligt. Mina kommentarer är mer till den administrativa delen av kursen och inte till matlagning och lärande om typiska ingredienser som används för att använda dem. På matlagningen med Gianluca och andra mästerkockar som besökte klassen var mycket värdefull för min framtida användning av det jag lärde mig. Emellertid saknade kursen från dag ett en presentation av deltagande personer och av vilken anledning var var och vilka färdighetsgränser de hade vid utgångspunkten. Saknar en promenad genom köket så att alla kan bli bekanta med det nya köket, en får veta var de olika sakerna finns, antingen det är krukor och kokkärl eller mjölk eller mjöl och socker. Dessutom utifrån de många års erfarenheterna som skolan har en plan för de 8 veckorna bör vara tillgänglig med en uppdatering varje vecka om någon och menyn ska delas ut dagen innan så det var möjligt att förbereda mentalt för vad som skulle hända nästa dag. Ett annat problem är säkerheten. En tydlig information om brand alls skulle hända var man hittar brandsläckare och första hjälpen kit. Än till det mest nedslående problemet som jag påpekade när jag ansökte till skolan, den 12 timmars HACCP-kursen. Missa helt men med ett erbjudande att komma tillbaka när de hade tillräckligt med människor att gå med för en som detta var en extern sak som de var tvungna att organisera. Kära Gianluca, de flesta av klassen finns i praktik och bör ha utbildning för certifiering på den enskilda platsen de har praktik. Vad gör de här restaurangerna? Jag har själv betalat för detta och inte får det jag betalat för. Jag kallar den oprofessionella administrationen och jag ser det som en del som skolan lyckas komma runt eftersom de flesta ansöker om dessa 8 veckors kurser är unga studenter och vill inte göra ljud innan de leder till praktik. Jag har varit i köket i mer än 50 år och lärt mig det på det svåra sättet, jag har inte arbetat i köket för att få en lön men efter dessa 8 veckor känner jag mig säker på att det jag tänker använda mina nya färdigheter kommer jag och kan bjuda in folk att äta på vårt hus i Toscana och vara övertygade om att de kommer att njuta av maten, italiensk med en vridning. Tack för matlagningsupplevelsen har administrationen ett sätt att gå ännu. Om du besöker en dag eller en vecka oroa dig inte, du kommer ha kul och lära dig mycket. Om du är inne för en långsiktig 8 veckors kurs är du bara medveten om utmaningarna. Och förresten visade den sista dagen lite av bristen på respekt för eleverna när deltagarbeviset utdelades. Detta ska utföras av mästaren och inte bara försvinna när de första 2-3 var utdelade.Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömet skrevs 8 april 2017

Vi var en grupp har skrivit under tour upp för matlagningskurser i Toscana. Kocken Lasse programmerat 4 halv dag klasser med hjälp vad som fanns i säsong som resulterade i goda måltider. Han gav rätter som var friska medan du använder salt och fritering mat...med förtroende. Det var italiensk matlagning, som skulle kunna vara dubbla på hem. Lasse är en patient och professionella instruktör.Mer

Datum för upplevelsen: april 2017
Omdömet skrevs 3 augusti 2016

Vår grupp på 9 njöt verkligen av att lära sig att laga italienska rätter till denna underbara cooking school. Lasse var mycket bra på att dela sin tid, instruerar varje person att förbereda olika delar av den måltid. Förutom att lära sig att göra utmärkt...pasta och andra dukades, Lasse bjöd in oss tillbaka, tillsammans med några andra gäster, till en måltid en annan kväll konstatera att han lagade med hans personal, vilket var en magisk kväll. Han rekommenderade också flera pärlor i området, inklusive restauranger i stan, as well as en olivolja consortium. Det var en av höjdpunkterna i vår 5-veckors resa till Italien.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2016
Omdömet skrevs 20 juli 2016 från mobil enhet

Lasse ledde vår grupp av nio personer, inklusive två tonåringar, genom den förberedelse av en traditionell italiensk måltid som vi sedan åt vi på den veranda med en härlig utsikt över toskanska kullarna. Han mötte oss som vi gick upp hans den privata uppfarten med...en korg av nyskördade örter i hans hand. Sin passion för att lära sin mat och kärlek fina lokala råvaror var tydlig och fånga. I en mycket kort tid vi plockade upp många nya tekniker och tweaks till vår kännedom om italiensk matlagning. Eftersom vi var du lämnar han rekommenderade restauranger i Lucca som vi försökte och älskad samt en olivolja leverantör som vi besökte. Jag rekommenderar starkt ett besök till hans skola.Mer

Datum för upplevelsen: juli 2016
Omdömet skrevs 26 april 2016 från mobil enhet

Lasse Pardini gjorde att lära sig laga några mycket intrikat italienska rätter fun och educational. Vi har gjort pasta från grunden, tiramisu för att dö för, och lärde mig några mycket basala såser såsom sofrito. Alla de måltiderna var tillagade med färska råvaror och ätit...med gusto samtliga deltagare i klassen. Jag rekommenderar starkt denna klass för någon som älskar att laga mat och har kul att äta den resulterande rätter.Mer

Datum för upplevelsen: april 2016
Gianluca P, Proprietario på International Academy of Italian Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 maj 2015

En grupp på 4 av oss deltog nyligen i en matlagningskurs och middag och hade en fantastisk tid. Kocken Mariella stod på dörren till villa när vi kom och gav oss ett varmt, italienska välkomna. Villan är inte svårt att hitta, med hjälp av gps,...och ligger på landsbygden bara 4 kilometer söder om Lucca. Det är mycket lugnt på villa och skulle vara särskilt vacker på sommaren med trädgårdar i full blom. Det fanns 6 totalt studenter och vi tillbringade cirka 3 timmar matlagning och lära dig mer om italiensk mat prep. Kocken Mariella var mycket tålmodiga svara på frågor och visar kompetens och hennes Engelska är utmärkt. Vi ville ha ett händerna på matlagning och kocken förutsatt att för oss, även om vi var glada att följa medan hon gjorde det hårda grejer. Vi lagade en 4-rätters middag och sedan alla satt runt ett stort bord och njut av vin och frukterna av vårt arbete. Sammantaget var vår erfarenhet från 4:30 till 21:30 och var 70 euro per person för klass och middag - helt rimlig. När du bokar klass, Carla var super lyhörda med e-post och svarade på alla våra frågor. Jag speciellt hade bett om vi kunde laga pasta för en kurs och de sover denna begäran. Menyn som valdes var utsökt, autentiska, men inte så komplicerad att vi inte skulle kunna återge det hemma. Tack vare IAICL!Mer

Datum för upplevelsen: maj 2015
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Villa La Principessa
415 omdömen
1,06 km bort
Hotel Villa Cheli
441 omdömen
1,29 km bort
Resort Dei Limoni
44 omdömen
1,38 km bort
Eurostars Toscana
747 omdömen
1,92 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla restauranger i närheten
Resort dei Limoni
253 omdömen
1,37 km bort
Osteria dei Re di Fabio P. Degustibus & C.
380 omdömen
0,64 km bort
Trattoria Baffardello da Rosolo
363 omdömen
0,85 km bort
Ristorante Hotel Villa Cheli La Camelia
79 omdömen
1,3 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla sevärdheter i närheten
Lucca Comics & Games
227 omdömen
2,97 km bort
Chiesa di Santa Caterina
38 omdömen
3,13 km bort
Chiesa di San Romano
17 omdömen
3,05 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på International Academy of Italian Cuisine.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering