Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alla bilder (5)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt56 %
  • Mycket bra28 %
  • Medel11 %
  • Dåligt5 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
21 °
10 °
sep
15 °
6 °
okt
10 °
1 °
nov
Kontaktuppgifter
Via Butti 47, 21050 Porto Ceresio, Italien
+39 320 900 4831
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (35)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 11 oktober 2014

Detta är den perfekta platsen i Porto Ceresio för frukost. Espresso och cappuccino och croissanter är utmärkt och färsk varje dag. Niccolo, ägaren, är mycket vänlig och personlig. Och utsikt över Luganosjön är helt fantastiskt. Det här är stället man ska vara varje morgon! Tack,...Niccolo, för din gästfrihet.Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2014
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Caroline Hotel Brusimpiano
128 omdömen
4,78 km bort
Hotel Ristorante Vittoria
29 omdömen
5,35 km bort
Hotel Motel Pegaso
23 omdömen
7,17 km bort
Carillon
29 omdömen
7,46 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 23 restauranger i närheten
Gelateria Il Golosone
215 omdömen
0,02 km bort
La Piazzetta di Casadei Gina
127 omdömen
0,08 km bort
Gelateria 281 FronteLago
31 omdömen
0,13 km bort
Trattoria del Tempo Perso
129 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 9 sevärdheter i närheten
Museo Civico dei Fossili di Besano
22 omdömen
2 km bort
Chiesa di Santa Maria del Sasso
73 omdömen
2,3 km bort
Linea Cadorna
24 omdömen
2,74 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ocean Bar.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering