Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
10
Alla bilder (10)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt56 %
  • Mycket bra22 %
  • Medel11 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt11 %
Om
Föreslagen längd: 1-2 timmar
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
18 °
12 °
sep
12 °
8 °
okt
7 °
3 °
nov
Kontaktuppgifter
Strada Nizza-Canelli, 14042 Calamandrana, Italien
Webbplats
+39 0141 769030
Ring
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
9 resultat
Medlemsbetyg
5
2
1
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5
2
1
0
1
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 maj 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 7 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 3 mars 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 november 2016
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Relais La Corte
220 omdömen
0,58 km bort
Residenza San Vito
236 omdömen
2,2 km bort
La Granica
18 omdömen
6,23 km bort
La Villa Hotel
416 omdömen
6,44 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 9 restauranger i Calamandrana
La Violetta
267 omdömen
0,45 km bort
La Corte Ristorante
138 omdömen
0,56 km bort
Ristorante Belbo da Bardon
603 omdömen
1,5 km bort
Bianca Lancia
147 omdömen
1,58 km bort
Sevärdheter i närhetenSe alla sevärdheter
Cordara
5 omdömen
3,44 km bort
Cascina Guido Berta
9 omdömen
4,07 km bort
Azienda Agricola Hohler
14 omdömen
4,19 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Michele Chiarlo.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering