Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ufficio Turistico

Stängt nu: 09:30 - 12:30, 16:00 - 19:00
Öppet i dag: 09:30 - 12:30, 16:00 - 19:00
1
Alla bilder (1)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt50 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Stängt nu
Öppettider i dag: 09:30 - 12:30, 16:00 - 19:00
Se alla tider
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
5 °
-1 °
dec
3 °
-1 °
jan
7 °
-1 °
feb
Kontaktuppgifter
Piazza S. Francesco | Incrocio con Largo Troglio adiacente i giardini del Monastero di S. Francesco, 29022, Bobbio, Italien
Webbplats
+39 0523 962815
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (2)
Filtrera omdömen
2 resultat
Medlemsbetyg
1
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
1
1
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 20 augusti 2018
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Omdömet skrevs 23 oktober 2017
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: oktober 2017
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Park Hotel Olimpia
346 omdömen
8,23 km bort
Sport Hotel Prodongo
92 omdömen
12,86 km bort
La Pobiella
60 omdömen
18,16 km bort
Albergo Salini
19 omdömen
18,84 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 55 restauranger i närheten
Osteria Braceria il Barone
261 omdömen
0,34 km bort
Albergo Ristorante Piacentino
457 omdömen
0,21 km bort
Ristorante Enoteca San Nicola
239 omdömen
0,45 km bort
Bar Trattoria Gold
167 omdömen
0,09 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 55 sevärdheter i närheten
Cattedrale di Santa Maria Assunta
142 omdömen
0,44 km bort
Abbazia di San Colombano
118 omdömen
0,38 km bort
Museo dell'Abbazia di San Colombano
29 omdömen
0,39 km bort
Santuario della Madonna dell’Aiuto
18 omdömen
0,05 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ufficio Turistico.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering