Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Antica Pasticceria degli Svizzeri

Spara
Dela
11
Alla bilder (11)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt38 %
  • Mycket bra29 %
  • Medel21 %
  • Dåligt12 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Piazza della Repubblica 21/22, 54027, Pontremoli, Italien
+39 0187 830160
Ring
Omdömen (65)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
0
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
0
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs för 6 dagar sedan

Detta café och dess närliggande affär är vackra egenskaper i original Art Noveau-stil. Det är mest känt för sina "Amor" -kakor som är en glädje. För mig är det som gör denna plats verkligen enastående stilen hos de två byggnaderna. Kakor och mat är mycket...välsmakande men inte min personliga favorit.Mer

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 4 hotell i närheten
Ca del Moro Resort
223 omdömen
1,54 km bort
Il Glicine e la Lanterna
104 omdömen
2,25 km bort
Azienda Agrituristica Costa d'Orsola
90 omdömen
2,32 km bort
Park Hotel La Pineta
105 omdömen
7,5 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 48 restauranger i närheten
Osteria Della Luna
623 omdömen
0,58 km bort
Caffè e Antica Pasticceria degli Svizzeri
238 omdömen
0 km bort
Osteria San Francesco e il lupo
356 omdömen
0,15 km bort
Osteria della Bietola
499 omdömen
0,12 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 21 sevärdheter i närheten
Museo Delle Statue Stele Lunigianesi
203 omdömen
0,32 km bort
Castello del Piagnaro
127 omdömen
0,24 km bort
Concattedrale di Santa Maria del Popolo
14 omdömen
0,06 km bort
Villa Dosi Delfini
5 omdömen
0,87 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Antica Pasticceria degli Svizzeri.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering