Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
7
Alla bilder (7)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
22 °
13 °
sep
18 °
10 °
okt
14 °
5 °
nov
Kontaktuppgifter
Contrada Cesa di Francia 204, 64045, Isola del Gran Sasso d'Italia, Italien
Webbplats
+39 0861 975342
Ring
Omdömen (5)
Filtrera omdömen
5 resultat
Medlemsbetyg
5
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
5
0
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 10 april 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 22 december 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 14 december 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Omdömet skrevs 3 december 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Hotel Pina
86 omdömen
0,75 km bort
Hotel Paradiso
26 omdömen
1,01 km bort
Hotel Amorocchi
59 omdömen
7,47 km bort
Hotel Gran Sasso 3
75 omdömen
7,49 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 27 restauranger i Isola del Gran Sasso d'Italia
Ristorante "Gran Sasso"
182 omdömen
0,76 km bort
Ristorante Rosy
196 omdömen
0,95 km bort
Ristorante La Perla Del Gran Sasso
110 omdömen
0,62 km bort
La Cantina degli Antichi Mestieri
95 omdömen
0,69 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 18sevärdheter i Isola del Gran Sasso d'Italia
Santuario di San Gabriele dell'Addolarata
247 omdömen
0,92 km bort
Chiesa di San Donato
63 omdömen
5,81 km bort
Borgo medievale di Isola del Gran Sasso
11 omdömen
1,42 km bort
Museo delle ceramiche
23 omdömen
5,65 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Azienda Agricola Farinelli Luigi.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering