Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sambuichi Yusui Museum

292-1 Nagasakacho Koarama, Hokuto 408-0031, Yamanashi Prefecture
+81 551-32-0058
Webbplats
Spara
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt30 %
  • Mycket bra52 %
  • Medel18 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Stängt nu
Alla öppettider
Öppettider i dag: 09:00 - 17:00
Föreslagen längd: < 1 timme
PLATS
292-1 Nagasakacho Koarama, Hokuto 408-0031, Yamanashi Prefecture
KONTAKT
Webbplats
+81 551-32-0058
Skriv ett omdöme
Omdömen (53)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

110 av 53 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Tack rd1409kw
Omdömet skrevs juli 29 2017
Google-översättning

Mer

1  Tack ケイ60
Omdömet skrevs juli 12 2017
Google-översättning

Mer

1  Tack お富さん
Omdömet skrevs juli 12 2017
Google-översättning

Mer

1  Tack お富さん
Omdömet skrevs juli 11 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

1  Tack Makoto Y
Omdömet skrevs april 18 2017
Google-översättning

Mer

Tack nmkyj
Omdömet skrevs januari 31 2017
Google-översättning

Mer

Tack cancer0711jp
Omdömet skrevs november 27 2016
Google-översättning

Mer

Tack くま1204
Omdömet skrevs november 3 2016
Google-översättning

Mer

Tack お富さん
Omdömet skrevs oktober 14 2016
Google-översättning

Mer

Tack toyoshimayouko
I närheten
Restauranger i närheten
Ten
1 omdöme
0,07 km bort
Tosembo
0,16 km bort
Soba restaurant Sanbuichi
21 omdömen
0,2 km bort
Joichi
4 omdömen
0,31 km bort
Sevärdheter i närheten
Kobuchisawa
132 omdömen
3,54 km bort
Fujimi Kogen Sozono Mori
9 omdömen
4,28 km bort
Misogi Shrine
43 omdömen
2,35 km bort
Resort Outlet Yatsugatake
154 omdömen
4,34 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Sambuichi Yusui Museum.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in