Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
12
Alla bilder (12)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt7 %
  • Mycket bra72 %
  • Medel21 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Föreslagen längd: < 1 timme
Kontaktuppgifter
32-1 Toyooka Harago, Mihama-cho, Chita-gun 470-2414, Aichi Prefecture
Webbplats
+81 569-82-6188
Ring
Omdömen (14)
Filtrera omdömen
14 resultat
Medlemsbetyg
1
10
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
1
10
3
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 14 omdömen
Omdömet skrevs 10 juli 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 26 juni 2018
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 1 december 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 4 april 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 10 februari 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 21 december 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 10 augusti 2016
Google-översättning

Omdömet skrevs 9 maj 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 april 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 11 mars 2016
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenSe alla 10 hotell i Mihama-cho
Kaieikan Shachitei
40 omdömen
4,98 km bort
Genji-koh
63 omdömen
5 km bort
Iine Hotel Resea Minamichita
16 omdömen
5,17 km bort
Tozaiya
2 omdömen
5,19 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 110 restauranger i Mihama-cho
Uotaro
65 omdömen
0,1 km bort
Ushio
0,17 km bort
Gyo Gyo Gyo
1 omdöme
0,26 km bort
Caffe Pasto Vespa
0,33 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 17sevärdheter i Mihama-cho
Ebi Senbei no Sato
127 omdömen
5,28 km bort
Hanahiroba
49 omdömen
3,84 km bort
Toyohama Sakana Hiroba
55 omdömen
5,57 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Uotaro Fish Market.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering