Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ushigoya no Ice

219 Nakamikawa, Yubari-gun, Yuni-cho 069-1143, Hokkaido
+81 123-86-2848
Spara
Karta
Satellit
Kartan uppdateras inte. Zooma in om du vill se uppdaterad information.
Återställ zoomning
Uppdaterar karta ...
Översikt
  • Utmärkt25 %
  • Mycket bra69 %
  • Medel6 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
för 1 vecka sedan
“オシャレなアイス屋さん☆”
apr 30 2017
“美味”
PLATS
219 Nakamikawa, Yubari-gun, Yuni-cho 069-1143, Hokkaido
KONTAKT
+81 123-86-2848
Skriv ett omdöme
Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

110 av 16 omdömen

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack mimimi13
Omdömet skrevs maj 1 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack maayu92
Omdömet skrevs maj 9 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack 北海道みみ
Omdömet skrevs november 16 2015
Google-översättning

Mer

Tack えぞももんが
Omdömet skrevs november 15 2015
Google-översättning

Mer

Tack ロングボード
Omdömet skrevs juni 30 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack Masaki13
Omdömet skrevs maj 24 2015
Google-översättning

Mer

Tack s43050032g
Omdömet skrevs maj 5 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Tack しーちゃんの旦那
Omdömet skrevs januari 31 2015
Google-översättning

Mer

1  Tack kmg314
Omdömet skrevs maj 9 2014
Google-översättning

Mer

Tack bebe-mishima
I närheten
Restauranger i närheten
Ushigoyanoaisu
28 omdömen
0,01 km bort
FARM YARD
29 omdömen
3,9 km bort
Harvest
32 omdömen
13,63 km bort
Handmade Soba Sobatetsu
15 omdömen
16,81 km bort
Sevärdheter i närheten
Yuni- Garden
36 omdömen
7,52 km bort
Michi-no-Eki Maoinooka Park
52 omdömen
9,79 km bort
Kobayashi Shuzo Brewery
21 omdömen
13,67 km bort
Mount Racey
39 omdömen
15,7 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Ushigoya no Ice.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Riktlinjer för publicering
Skicka in