Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Dela
7
Alla bilder (7)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt25 %
  • Mycket bra59 %
  • Medel16 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Kontaktuppgifter
Utasai, Kuromatsunai-cho, Suttsu-gun 048-0114, Hokkaido
Omdömen (12)
Filtrera omdömen
12 resultat
Medlemsbetyg
3
7
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
7
2
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
110 av 12 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 september 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juni 2017
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 28 februari 2016
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 9 november 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 31 oktober 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 17 oktober 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 september 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 30 juni 2015
Google-översättning

Mer

Omdömet skrevs 19 mars 2015
Google-översättning

Mer

Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 2 hotell i närheten
Futamata Radium Spa
42 omdömen
10,78 km bort
Oshamanbe Onsen Hotel
21 omdömen
15,04 km bort
Marukin Ryokan
18 omdömen
15,06 km bort
Hotel Shikokuya
18 omdömen
15,07 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 15 restauranger i närheten
Pizza Du
16 omdömen
5 km bort
Kanimeshihonpo Kanaya
54 omdömen
15,5 km bort
Japanese cuisine Kanaya
19 omdömen
15,51 km bort
Utasai Shizen No Ie Restaurant Kirika
5 omdömen
1,73 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 5 sevärdheter i närheten
Michi no Eki Kuromatsunai
22 omdömen
4,97 km bort
Info Mambe Tourist Information Center
17 omdömen
15,49 km bort
Michi-no-Eki Minatoma-Re Suttsu
10 omdömen
18,26 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Utasai Beech Forests.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering