Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4
Alla bilder (4)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt0 %
  • Mycket bra50 %
  • Medel50 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
1 °
-4 °
dec
-1 °
-6 °
jan
0 °
-6 °
feb
Kontaktuppgifter
307 Matsushiro, Matsumae-cho, Matsumae-gun 049-1511, Hokkaido
+81 139-42-2209
Ring
Förbättra objektet
Omdömen (6)
Filtrera omdömen
6 resultat
Medlemsbetyg
0
3
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
0
3
3
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 26 mars 2017
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: maj 2016
Omdömet skrevs 20 juni 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: maj 2016
Omdömet skrevs 3 maj 2016
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: april 2016
Omdömet skrevs 1 september 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: juli 2015
Omdömet skrevs 30 april 2014
Google-översättning

Datum för upplevelsen: april 2014
Omdömet skrevs 24 april 2013
Google-översättning

Mer

Datum för upplevelsen: maj 2012
Visa fler omdömen
I närheten
Hotell i närhetenVisa alla 3 hotell i närheten
Onsen Ryokan Yano
38 omdömen
0,47 km bort
Ryokan Yokohamaso
17 omdömen
0,78 km bort
Marufuku Ryokan
2 omdömen
13,54 km bort
Shiriuchi Onsen Ryokan
29 omdömen
24,01 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 26 restauranger i närheten
Ezo Zushi
4 omdömen
0,36 km bort
Jin
0,36 km bort
Urasato
3 omdömen
0,37 km bort
Chateau Pizza House
5 omdömen
0,39 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 20 sevärdheter i närheten
Matsumae Park
54 omdömen
0,2 km bort
Matsumae Castle
127 omdömen
0,29 km bort
Matsumaehan Yashiki
37 omdömen
0,31 km bort
Matsumae Cherry Blossom Festival
16 omdömen
0,26 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Hodoji.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering