Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Valldal Safteri

Öppet nu: 10:00 - 17:00
Öppet i dag: 10:00 - 17:00
Dela
2
Alla bilder (2)
Helhetsvy
Resenärsöversikt
  • Utmärkt100 %
  • Mycket bra0 %
  • Medel0 %
  • Dåligt0 %
  • Hemskt0 %
Om
Öppet nu
Öppettider i dag: 10:00 - 17:00
Se alla tider
Föreslagen längd: < 1 timme
Lokala väderförhållanden
Drivs av Weather Underground
°F°C
4 °
0 °
nov
1 °
-2 °
dec
1 °
-2 °
jan
Kontaktuppgifter
Syltegata 15, Valldal 6210, Norge
Webbplats
+47 994 69 704
Ring
Omdömen (3)
Filtrera omdömen
1 resultat
Medlemsbetyg
1
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkSvenska
Fler språk
1
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrerasvenska
Listan uppdateras ...
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 5 augusti 2016 från mobil enhet

Stannade till där tidigt i veckan skulle köpa lite sylt som det rekommenderades av Lonely Planet. Helt enkelt bäst jordgubbssylt vi någonsin smakat!! Helt enkelt försöka om du stannar där. ..Och franska som talas i butiken ...

I närheten
Hotell i närhetenVisa alla hotell i närheten
Petrines Guesthouse
42 omdömen
5,37 km bort
Juvet Landskapshotell
121 omdömen
11,27 km bort
Stranda Hotel
57 omdömen
16,41 km bort
Grande Fjord Hotel
415 omdömen
20,77 km bort
Restauranger i närhetenVisa alla 7 restauranger i närheten
Under Taket
36 omdömen
0,15 km bort
Sail Inn Cafe - Restaurant
5 omdömen
6,2 km bort
Jordbærstova
71 omdömen
3,99 km bort
Fjellrosa Fish Restaurant
13 omdömen
0,16 km bort
Sevärdheter i närhetenVisa alla 5 sevärdheter i närheten
Valldal Naturopplevingar
90 omdömen
0,39 km bort
Herdalssetra
12 omdömen
12,82 km bort
Stordal Gamle Kyrkje
5 omdömen
15,95 km bort
Geiranger Fjord
2 735 omdömen
21,65 km bort
Frågor och svar
Få snabba svar från personal och tidigare gäster på Valldal Safteri.
Obs! Frågan publiceras offentligt på sidan för Frågor och svar.
Skicka in
Riktlinjer för publicering